Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: WFCXCV2 C1

New Balance FuelCell Rebel v2 Joggesko Dame Lilla

kr 1600
FuelCell Rebel v2 er klar for treningsløp og intense treningsøkter. Denne responsive løpeskoen for m...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FuelCell Rebel v2 er klar for treningsløp og intense treningsøkter. Denne responsive løpeskoen for menn har vårt høyeste rebound FuelCell-ytelseskum som for tiden er på markedet, og hjelper til med å gi eksplosiv energiutbytte i hvert trinn. Den dekonstruerte hælbenken gir ekstra støtte og det støpte krage skum gir utrolig låsing. Konstruert mesh i overdelen er pustende for ekstra komfort, mens fet merkevarebygging og fargestoffer gir stilpoeng.
FuelCell skum gir en fremdrivende følelse som hjelper deg med å kjøre deg fremover. Syntetisk mesh-konstruksjon. Dekonstruert hælbenker gir støtte uten ekstra vekt. Støpt krage skum hjelper deg å låse foten. Blondelukking sikrer en sikker passform. NDurance gummi yttersåle teknologi gir overlegen holdbarhet i områder med høy slitasje for å få mer ut av skoene. 6 mm drop.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer