Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 2012C227-301

Asics Ventilate Actibreeze Tank Dame Turkis

kr 550
Asics Ventilate Actibreeze Tank med den avanserte ACTIBREEZE™-teknologien som er utviklet for å hjel...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Asics Ventilate Actibreeze Tank med den avanserte ACTIBREEZE™-teknologien som er utviklet for å hjelpe løpere å holde seg kjølig og komfortabel under varmere forhold. Denne toppens strategiske kroppskarterte stoff gir avansert ventilasjon i viktige varmesoner. Den er lett og hurtigtørkende, og har store splitter i sidene som er funksjonelle for å forbedre luftstrømmen og øke bevegelsesfriheten.
ACTIBREEZE™-teknologi med avansert pusteevne. Lett og hurtigtørkende. Kroppskartleggingsteknologi. Store splitter i sidene øker bevegelsesfriheten. Flate sømmer bidrar til å redusere gnagsår. Refleksdetaljer forbedrer synligheten i dårlige lysforhold. Minst 50 % av hovedmaterialet til dette plagget er laget av resirkulerte materialer.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer