Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1011B217-020 G1

Asics Gel-Nimbus Lite 2 Joggesko Herre Sort

kr 1900
Asics Gel-Nimbus Lite 2 Joggesko for herre er skoen for deg som setter pris på god, slitesterk støtd...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Asics Gel-Nimbus Lite 2 Joggesko for herre er skoen for deg som setter pris på god, slitesterk støtdemping, høy komfort over mange mil og Asics' strålende passform.
Fullpakket med teknologier for å forbedre ytelsen til nøytrale løpere. Nå med mer GEL-demping i hæl og forfot gir fantastisk støtdemping. Flytefoam Propel-teknologi i mellomsålen gjør denne utgaven av Nimbus lettere og mer responsiv enn noen gang tidligere. Ny Resirkulert mesh-overdel gjør skoens overdel luftig, fleksibel og svært komfortabel. Ekstern hælkappe som sørger for at foten sitter som støpt i skoen. Impact Guidance System (IGS) er en teknologi som gir en myk overgang når foten ruller fra hælen til tærne. Flere og dypere Flex-riller i yttersålen for godt grep. ASICS LITE yttersåle i gummi forbedrer holdbarheten. Vekt: ca. 259 gram Drop: 8 mm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer