Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: EF0718 A2
-50 %

Adidas Adizero Boston 8 Joggesko Dame

kr 750
kr 1500
Disse konkurranseklare skoene for dame leverer maksimal komfort, fra startskuddet til mållinjen. De ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Disse konkurranseklare skoene for dame leverer maksimal komfort, fra startskuddet til mållinjen. De er ideelle for langdistansetrening, med responsiv Boost-demping for best mulig energiretur. Stabilitetsskinnen guider stegene, og den tilpassede overdelen av mesh holder hælen og mellomfoten i en sikker passform. Stretchweb-yttersålen av gummi er inspirert av de raskeste løpeskoene fra adidas, for en jevn og fleksibel følelse.
Normal passform Lukking med lisser Overdel i mesh Tekstilfôr; Stretchweb-yttersålen flekser naturlig for et energisk steg; Continental™-gummi gir deg enestående grep Responsiv Boost-mellomsåle; Energy Rail guider foten Sikker og stabil følelse Vekt: 202 g (størrelse 38 2/3) Mellomsålehelning: 10 mm (hæl: 29 mm / forfot: 19 mm) Microfit-passform; Stabiliserende Torsion-system

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer