Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DO2407-728 A3

Nike Air Zoom Alphafly Next% Joggesko Herre Ekiden

kr 3600
Gjør deg klar til å sette ny personlig rekord med Nike Air Zoom Alphafly NEXT% Flyknit Ekiden. Det g...

Farge

Nike Air Zoom Alphafly Next% Joggesko Herre Ekiden
Nike Air Zoom Alphafly NEXT% Joggesko Herre
Nike Air Zoom Alphafly NEXT% Joggesko Herre Fast Pack
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Gjør deg klar til å sette ny personlig rekord med Nike Air Zoom Alphafly NEXT% Flyknit Ekiden. Det gir deg den beste energiutnyttelsen av alle konkurranseskoene våre, slik at du får fremdrift helt til målstreken. Designet er lett, pustende og datadrevet for at du skal holde deg komfortabel.
Denne fargekombinasjonen er en spesialutgave og henter inspirasjon fra soloppgangen og solnedgangen under ekiden og den fantastiske utsikten som følger med det ikoniske nyttårsstafettløpet. Foten din er plassert på Nike ZoomX-skum, som er svært lett og responsivt, og to smale, synlige Zoom Air-enheter. Kombinert med undersålen av karbonfiber i full lengde føles skoen behagelig og responsiv, og gir den beste energiutnyttelsen blant alle konkurranseskoene våre. Atomknit-materiale på overdelen er en del av Flyknit-familien, og har en konturskåret passform som er lett og svært pustende, slik at føttene dine ikke dynkes i svette. Mer demping gjør at hvert et steg føles mykt og behagelig, og holder deg komfortabel på løpeturens siste strekning. En integrert pløse gir stabil passform med komfortabel snøring. Drop: 4 mm. Vekt: 210 gram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer