Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 110372-051 A2
-33 %

Brooks Levitate StealthFit 5 Joggesko Herre Sort

kr 1200
kr 1800
Brooks Levitate StealthFit 5 Joggesko til herre med en StealthFit-overdel med fullt integrert tunge ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Brooks Levitate StealthFit 5 Joggesko til herre med en StealthFit-overdel med fullt integrert tunge og krage gir deg en slank, sømløs følelse.
Støtte for løpesko: Bygget for nøytrale løpere som ikke trenger mye ekstra støtte, er Brooks Levitate Stealthfit 5 et perfekt valg for middels til høy bue. Pute Level: Max Cushion leverer seriøst den plysj turen, så hvert trinn føles mykt og glatt uansett hvor langt du løper. Mellomsåle: Brooks Levitate Stealthfit 5 for menn har en hæl til tå -fall på 8 mm. Perfekt for: Langdistanseløp når plysjpute er et absolutt must. Maksimal komfort: En konstruert StealthFit -overdel med fullt integrert tunge og krage gir deg en slank, sømløs følelse. Enkel luftstrøm: Den oppdaterte FitKnit-øvre gir komfort på tøffelnivå og fantastisk pusteevne. Effektiv tilbakemelding: Mellomsålen DNA AMP gir energiretur i A-klasse, takket være det fjærende og responsive skummet. Støtte: 3D Fit Print -detalj på hælen gir støtte. Fit & Finish: StealthFit -infomeldingen på hælfanen gir et snev av teft. Responsiv: Arrow-Point-mønsteret i yttersålen hjelper deg raskt å gå fra hæl til tå uten å miste energi.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer