Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 110372-051
-20 %

Brooks Levitate StealthFit 5 Joggesko Herre Sort

kr 1440
kr 1800
Brooks Levitate StealthFit 5 Joggesko til herre med en StealthFit-overdel med fullt integrert tunge ...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Brooks Levitate StealthFit 5 Joggesko til herre med en StealthFit-overdel med fullt integrert tunge og krage gir deg en slank, sømløs følelse.
Støtte for løpesko: Bygget for nøytrale løpere som ikke trenger mye ekstra støtte, er Brooks Levitate Stealthfit 5 et perfekt valg for middels til høy bue. Pute Level: Max Cushion leverer seriøst den plysj turen, så hvert trinn føles mykt og glatt uansett hvor langt du løper. Mellomsåle: Brooks Levitate Stealthfit 5 for menn har en hæl til tå -fall på 8 mm. Perfekt for: Langdistanseløp når plysjpute er et absolutt must. Maksimal komfort: En konstruert StealthFit -overdel med fullt integrert tunge og krage gir deg en slank, sømløs følelse. Enkel luftstrøm: Den oppdaterte FitKnit-øvre gir komfort på tøffelnivå og fantastisk pusteevne. Effektiv tilbakemelding: Mellomsålen DNA AMP gir energiretur i A-klasse, takket være det fjærende og responsive skummet. Støtte: 3D Fit Print -detalj på hælen gir støtte. Fit & Finish: StealthFit -infomeldingen på hælfanen gir et snev av teft. Responsiv: Arrow-Point-mønsteret i yttersålen hjelper deg raskt å gå fra hæl til tå uten å miste energi.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer