Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011B026-600
-29 %

Asics Magic Speed Joggesko Herre Rød

kr 1200
kr 1700
MAGIC SPEED ™ -skoen er laget for racing eller vanlige treningsløp. Det tilbyr allsidigheten du tren...
Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
MAGIC SPEED ™ -skoen er laget for racing eller vanlige treningsløp. Det tilbyr allsidigheten du trenger for å bevege kroppen og sinnet ditt mot et nytt personlig rekord. GUIDESOLE ™ -teknologi er laget for å drive foten fremover og er kombinert med en karbonfotplate. Dette skaper en jevn rullende følelse når du beveger deg gjennom skrittet ditt. Tradisjonelt, når du legger til mer skum i en sko, legger du til mer vekt. Ved å stable mellomsålen med FF BLAST ™ -demping, gir dette materialet en responsiv følelse til trinnet ditt mens du holder skoen lett.
Konstruert mesh øvre. Multi-directional mesh materiale forbedrer ventilasjon og stabilitet. GUIDESOLE ™ -teknologi: Den buede såleutformingen og den stive forfoten av GUIDESOLE ™ -teknologien reduserer ankelbøyning og gir en støtdempende landingssone for å redusere utmattelse av andre benmuskler og øke løpereffektiviteten. FF BLAST ™ -teknologi gir lett demping og et responsivt tilbakesprang. AHAR® yttersåle Forkortelse for ASICS High Abrasion Rubber. Plassert i kritiske områder av yttersålen for eksepsjonell holdbarhet. En lett karbonplate løper fra midtfoten og fremover for å legge til struktur og forbedre fremdrift på tå. Vekt: 230 g. Drop: 5 mm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer