Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1012A587-100 A3
-21 %

Asics Gel-Nimbus 22 Joggesko Dame Grå/Sort

kr 1500
kr 1900
Asics Gel-Nimbus 22 Joggesko for dame er skoen for deg som setter pris på god. slitesterk støtdempin...
Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Asics Gel-Nimbus 22 Joggesko for dame er skoen for deg som setter pris på god. slitesterk støtdemping. høy komfort over mange mil og Asics' strålende passform.
Fullpakket med teknologier for å forbedre ytelsen til nøytrale løpere. 3mm mer dropp i damemodellen. Tanken er at ekstra millimetere under hælen skal minimere belastningen på kvinners akillessener. Nå med mer GEL-demping i hæl og forfot gir fantastisk støtdemping. Flytefoam Propel-teknologi i mellomsålen gjør denne utgaven av Nimbus lettere og mer responsiv enn noen gang tidligere. 2 mm ekstra skum i mellomsålen. Trustic-teknologi som gir stabilitet, mens den reduserer vekten. Ny Mesh-overdel gjør skoens overdel luftig, fleksibel og svært komfortabel. Ekstern hælkappe som sørger for at foten sitter som støpt i skoen. Flere og dypere Flex-riller i yttersålen for godt grep. Drop hæl-til-tå: 13 mm. Vekt: 225g.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer