Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1012B187-700 D2

Asics Gel-Kayano 28 Lite-Show Joggesko Dame Oransje/Rosa

kr 1900
GEL-KAYANO™ 28 LITE-SHOW™ er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overpronert steg, ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
GEL-KAYANO™ 28 LITE-SHOW™ er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overpronert steg, og som ønsker ekstra støtte. Kayano har vært en favoritt for mange i årevis og har fått en mykere og mer responsiv mellomsåle, samtidig som den gir den støtten og stabiliteten du trenger. Skoen har LITE-SHOW™-teknologi med reflekterende detaljer som er strategisk plassert for å forbedre synligheten når du løper i dårlige lysforhold.
Konstruert mesh-overdel - Forbedrer pusteevnen og forbedrer luftstrømmen og støtten. Ekstern hælteller - Designet for å forbedre stabiliteten. OrthoLite™ X-55 Sockliner - Gir myk step-in komfort og skaper en mer responsiv retur. FF BLAST™ Cushioning Technology - Lett, mellomsåleskum med energisk og responsiv demping og sprett for en effektiv tur. DYNAMIC DUOMAX™-teknologi - Forbedrer stabilitet og støtte, med redusert vekt og økt plattformstøtte og bidrar til å redusere overpronasjon. Bakfot og forfot GEL™-teknologi - Forbedrer støtdemping og skaper en mykere følelse ved fotstøt. 3D SPACE CONSTRUCTION™-funksjon - Forbedrer kompresjonen ved fotstøt. AHARPLUS™ hælplugg - Øker skoens holdbarhet. LITE-SHOW™-teknologi - Refleksdetaljer øker synligheten i dårlige lysforhold. Vekt: 258 gram. Dropp: 13 mm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer