Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: H03184 F4

Adidas Terrex Agravic Flow 2 Gore-Tex Joggesko Herre Sort/Blå

kr 1700
Våte, sølete stier er en del av opplevelsen, men våte føtter trenger ikke å være det. Disse terrengl...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Våte, sølete stier er en del av opplevelsen, men våte føtter trenger ikke å være det. Disse terrengløpeskoene fra adidas holder føttene tørre og superlette når du beveger deg fra vei til terreng. En pustende GORE-TEX-membran stenger fuktighet ute, mens ultralett Lightstrike-demping hjelper til med hurtighet og smidighet i ulendt terreng. Selvsikkert grep på både vått og tørt underlag kommer fra en rillet yttersåle i Continental™-gummi.
Overdelen er laget med en serie resirkulerte materialer, og har minst 50 % resirkulert innhold. Dette produktet representerer bare én av løsningene våre på veien for å gjøre slutt på plastavfall. adidas Lightstrike redefinerer neste generasjon innen hurtighet, med en superlett mellomsåle som er designet for dynamisk, lett bevegelse. Yttersålen av Continental™-gummi gir ekstremt godt grep i både vått og tørt ulendt terreng. Normal passform. Lukking med lisser. Tilpasset overdel av mesh med sølebeskyttelse og pløse av semsket skinn. Pustende, stabil følelse. GORE-TEX-fôr. Lightstrike-demping. Vekt: 320 gram. Drop: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer