Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: AT2863-009
-23 %

Nike Zoom Pegasus Turbo 2 Joggesko Blå

kr 1500
kr 1949
Nike Zoom Pegasus Turbo 2 er Pegasusen du kjenner og elsker, med store oppgraderinger for fart. Den ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Zoom Pegasus Turbo 2 er Pegasusen du kjenner og elsker, med store oppgraderinger for fart. Den fjærlette overdelen ser like rask ut som den føles, mens revolusjonerende Nike ZoomX-skum som var designet for Nike-eliteløpere under Breaking 2-forsøket gir rekordknusende fart og følsomhet til dine daglige treningsturer. Dette skoen for deg som ønsker ultimat respons, sikker passform og lett komfort! Nå oppgradert med en lettere overdel.
Ny synteisk og mesh overdel for lettere vekt og bedre pusteevner. Nike ZoomX-skummaterialet, som gir Nikes beste energiutnyttelse så langt. Flywire-tråder gir et system av sterke tråder, som jobber sammen med lissene for å omringe mellomfoten og fotbuen. Materialet på overdelen er designet så det ser ut som om den beveger seg mens den står stille, og den er utrolig lett. Kragen på hælen er avsmalnet fra akillessenene dine for komfort over lange distanser. Hevede gummipartier på undersiden av skoen gir godt grep. Drop: 10mm Vekt: ca. 195 g

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer