Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: AT8241-005 A1
-18 %

Nike Zoom Fly 3 Joggesko Dame Sort/Rosa

kr 1400
kr 1700
Nike Zoom Fly 3 er inspirert av Vaporfly, og gir slitestyrke og komfort på løpsdagen for langdistans...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Zoom Fly 3 er inspirert av Vaporfly, og gir slitestyrke og komfort på løpsdagen for langdistanseløpere. Fremdriftskraften i undersålen av karbonfiber holder deg i gang mil etter mil.
Nike Zoom Fly 3 er inspirert av Vaporfly, og gir slitestyrke og komfort på løpsdagen for langdistanseløpere. Fremdriftskraften i undersålen av karbonfiber holder deg i gang mil etter mil. En Nike React-mellomsåle i hele skoens lengde balanserer demping og respons med lett, slitesterkt skummateriale som gir en ekstremt behagelig løpetur. En lett overdel fremhever tempostilen, mens den innvendige hylsen og en lav krage omslutter foten i en løpspassform. En undersåle av karbonfiber inni mellomsålen kan krympe eller utvide mengden av fiberlag for maksimal fleksibilitet i steget Et fotbuebånd festet til lissene bidrar til å redusere trykket på sliteflaten. Hælen smalner av fra ankelen for å lette trykket på akillessenen. Yttersålen har gummi på forfoten og hælen for ekstra slitestyrke. Drop: 9,5 mm (forfot: 22 mm, hæl: 31,5 mm) Vekt: 227 gram (damestørrelse 39)

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer