Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: CJ0219-400 F1

Nike Air Zoom Terra Kiger 6 Joggesko Herre Lyseblå

kr 1400
Nike Air Zoom Terra Kiger 6 er laget for å tåle våte og steinete løyper. Den er lett og har en elega...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Air Zoom Terra Kiger 6 er laget for å tåle våte og steinete løyper. Den er lett og har en elegant stil med en vevd hæl for en sikker passform og følelse.
Polstret pløse bidrar til å lette trykket når foten hever seg over lange løpeturer. Segmentert beskyttelsesplate i forfoten bidrar til å beskytte foten i ulendt terreng uten å ofre fleksibilitet eller bakkefølelse. Lissesystemet på mellomfoten gir tettsittende støtte. Vekt: 291 gram (størrelse 43/44) Forskyvning: 4 mm (forfot: 10,5 mm, hæl: 14,5 mm) Kunstskinn og tekstilmaterialer i overdelen Oppdatert krage Nike React-teknologien sørger for en myk og responsiv løpetur. Zoom Air-enhet i hælen gir ekstra demping. Knottene i forfoten og hælen gir grep i flere retninger, og er laget av slitesterk gummi som gir bedre grep i nedstigninger og stigninger. Gummiknotter på mellomfoten bidrar til å gi godt grep på vått underlag.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer