Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: AQ2220-100 C2
-29 %

Nike Air Zoom Terra Kiger 5 Joggesko Dame

kr 1000
kr 1400
Med Nike Air Zoom Terra Kiger 5 kan du erobre våte, steinete stier. Ultralett Flymesh med Nike React...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Med Nike Air Zoom Terra Kiger 5 kan du erobre våte, steinete stier. Ultralett Flymesh med Nike React-skum gir en behagelig løpetur. Den perforerte overdelen holder fuktighet ute, mens en klebrig yttersåle av gummi gir grep i flere retninger på en rekke underlag.
Responsiv demping med Zoom Air-enhet i hælen. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. Perforert overdel av netting drenerer vannet og gir optimal pusteevne. Overlag i skinn rundt forfoten gir bedre slitestyrke. Polstret pløse gir mindre trykk fra lissesystemet. Segmentert beskyttelsesplate i forfoten bidrar til å beskytte foten i ulendt terreng. Klebrige gummiknotter på yttersålen gir godt grep på vått underlag. Knottene går i flere retninger og har en skarp og ren form som gir bedre grep under alle forhold. Hæl i slitesterk gummi med robust vaffelmønster gir slitestyrke og grep på flere typer underlag.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer