Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DC4074-001 A1
-31 %

Nike Air Zoom Pegasus 38 Shield Joggesko Dame Sort

kr 1000
kr 1450
Ikke la vått vær stoppe løpeturen din. Nike Air Zoom Pegasus 38 Shield leverer den daglige responsiv...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Ikke la vått vær stoppe løpeturen din. Nike Air Zoom Pegasus 38 Shield leverer den daglige responsive treningen du trenger. i våte forhold. Et vannavstøtende design holder deg tørr for hver kilometer. Robust grep inspirert av gummidekk gir slitesterkt grep på glatte gater.
Ikke la vått vær stoppe løpeturen din. Nike Air Zoom Pegasus 37 Shield leverer den daglige responsive treningen du trenger, i våte forhold. Et vannavstøtende design holder deg tørr for hver kilometer. Robust grep inspirert av gummidekk gir slitesterkt grep på glatte gater. Storm-Tread-yttersålen gir godt grep i vått vær. Den har teksturer inspirert av vinterdekk. Mikroriller griper tak i underlaget, mens former i flere retninger bidrar til å kvitte seg med vann for å få direkte kontakt med asfalten. Et værbestandig omslag i halv lengde er lett og pustende for å holde forfoten tørr. Omslaget er inspirert av tekniske ytterplagg, og har en DWR-overflate (slitesterk og vannavstøtende) for å motstå vann. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en behagelig løpetur. En Air Zoom-enhet ved forfoten gir energiutnyttelse for ekstra spenst når du løper. Reflekterende detaljer.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer