Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: MVNGOWG4 D5
-38 %

New Balance Fresh Foam Vongo v4 Joggesko

kr 1000
kr 1600
New Balance Fresh Foam Vongo v4 er en svært stabil joggesko for herre. Skoen er laget for deg som øn...
Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
New Balance Fresh Foam Vongo v4 er en svært stabil joggesko for herre. Skoen er laget for deg som ønsker og behøver ekstra støtte for overpronasjon. Den myke og responsive Fresh Foam mellomsålen tilbyr også utmerket støtdemping. Skoens lave dropp (4mm) gjør også at dette er en sko som legger til rette for å lande på for- og mellomfot og en naturlig stegavvikling. Vongo v4 er vesentlig lettere enn de tidligere Vongo-modellene. men fremdeles like komfortabel og stabil. I tillegg med ny krage. Overdelen er også ny og mellomsålen er blitt enda mykere. Dette er skoen for deg som søker høy komfort over mange mil!
Overdel i luftig Mesh-materiale. Bootie-konstruksjon som gir en sokkelignende og tett følelse. Slitesterk gummi i yttersålen. Støpt innleggsåle bidrar til et luftig og odørresistent miljø i skoen. Dropp hæl-til-tå: 4 mm. Vekt: 300 gram

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer