Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: J1GD1530-09 M
-60 %

Mizuno Wave Sayonara 3 Joggesko Dame

kr 600
kr 1 500
Mizuno Wave Sayonara 3 for dame er en ny og spennende lettvektssko. som har en ny U4iC-midtsåle. Sål...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Mizuno Wave Sayonara 3 for dame er en ny og spennende lettvektssko. som har en ny U4iC-midtsåle. Sålen gir en utrolig god demping med tanke på den lette vekten. Løp mil etter mil med denne lette og godt dempede skoen.
Wave-teknologi gir en god demping, og fører støtkraften vekk fra foten. Dynamotion-Fit gjør at overdelen beveger seg med foten din. Dette fører til en komfortabel løpetur, og tar vekk eventuelle gnagepunkter. Smoothride-teknologi gjør løpeturen komfortabel, og fungerer på samme måte som en gyngelstol. Fra tærne og hele veien bak til hælen. U4iC-midtsålen gir den samme dempingen som Mizunos ap+ midtsåle, men er 30% lettere. X10 traxion-yttersåle for godt grep og god holdbarhet. Intercool-teknologi under foten gir en god ventilasjon, slik at du holder deg tørr, temperert og komfortabel. G3-yttersåle gir deg feste der du trenger det, og reduserer også vekten.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer