Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011B026-600 G5

Asics Magic Speed Joggesko Herre Rød

kr 1700
MAGIC SPEED ™ -skoen er laget for racing eller vanlige treningsløp. Det tilbyr allsidigheten du tren...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
MAGIC SPEED ™ -skoen er laget for racing eller vanlige treningsløp. Det tilbyr allsidigheten du trenger for å bevege kroppen og sinnet ditt mot et nytt personlig rekord. GUIDESOLE ™ -teknologi er laget for å drive foten fremover og er kombinert med en karbonfotplate. Dette skaper en jevn rullende følelse når du beveger deg gjennom skrittet ditt. Tradisjonelt, når du legger til mer skum i en sko, legger du til mer vekt. Ved å stable mellomsålen med FF BLAST ™ -demping, gir dette materialet en responsiv følelse til trinnet ditt mens du holder skoen lett.
Konstruert mesh øvre. Multi-directional mesh materiale forbedrer ventilasjon og stabilitet. GUIDESOLE ™ -teknologi: Den buede såleutformingen og den stive forfoten av GUIDESOLE ™ -teknologien reduserer ankelbøyning og gir en støtdempende landingssone for å redusere utmattelse av andre benmuskler og øke løpereffektiviteten. FF BLAST ™ -teknologi gir lett demping og et responsivt tilbakesprang. AHAR® yttersåle Forkortelse for ASICS High Abrasion Rubber. Plassert i kritiske områder av yttersålen for eksepsjonell holdbarhet. En lett karbonplate løper fra midtfoten og fremover for å legge til struktur og forbedre fremdrift på tå. Vekt: 230 g. Drop: 5 mm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer