Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 1011A767-001 G1

Asics Gel Kayano 27 Joggesko Herre Sort

kr 1900
Asics Gel Kayano 27 joggesko for herre er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overp...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Asics Gel Kayano 27 joggesko for herre er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overpronert steg. som ønsker ekstra støtte. Kayano har vært en favoritt for mange i årevis og har fått en mykere og mer responsiv mellomsåle. samtidig som den gir den støtten og stabiliteten du trenger. Med en mellomsåle av FlyteFoam Lyte. som er et ekstra slitesterkt og stabilt materiale. og FlyteFoam Propel som gir god respons i frasparket blir skoen en drøm for deg som er glad i å løpe langt på hardt underlag. Helt ny overdel i elastisk mesh.
Joggesko for nøytralt og overpronering. Denne skoen har også DYNAMIC DUOMAX®-teknologi for å støtte foten og øke stabiliteten for løpere som føttene ruller innover for mye (overpronate). Ny overdel i elastisk mesh. Mellomsåle av FlyteFoam-teknologi som gjør skoen både lett, responsiv og godt dempet. Sålen integrerer SPACE TRUSSTIC-teknologi som gir stabilitet og reduserer den toale vekten for å bidra til en jevnere overgang fra landing til fraspark. Pustende, støttende og fleksibel Jacquard Mesh-overdel. Komfortabel passform med god plass til tærne. Drop hæl-til-tå: 10 mm. Vekt ca. 309 gram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer