Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011A541-002 G1
-21 %

Asics Gel Kayano 26 Joggesko Sort

kr 1500
kr 1900
Asics Gel Kayano 26 joggesko er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overpronert ste...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Asics Gel Kayano 26 joggesko er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overpronert steg. som ønsker ekstra støtte. Kayano har vært en favoritt for mange i årevis og har i 25-års jubileumsutgaven fått en mykere og mer responsiv mellomsåle. samtidig som den gir den støtten og stabiliteten du trenger. Med en mellomsåle av FlyteFoam Lyte. som er et ekstra slitesterkt og stabilt materiale. og FlyteFoam Propel som gir god respons i frasparket blir skoen en drøm for deg som er glad i å løpe langt på hardt underlag. Helt ny overdel i elastisk mesh.
Ny overdel i elastisk mesh. Mellomsåle av FlyteFoam-teknologi som gjør skoen både lett, responsiv og godt dempet Pustende, støttende og fleksibel Adapt Mesh-overdel. Komfortabel passform med god plass til tærne. Drop hæl-til-tå: 10 mm. Vekt ca. 315 gram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer