Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: T7D6N-9696
-56 %

Asics Dynamis Joggesko Dame

kr 800
kr 1800
Asics Dynamis joggesko for dame er en lett og smidig sko. som passer godt til både den raske interva...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Asics Dynamis joggesko for dame er en lett og smidig sko. som passer godt til både den raske intervalltreningen og de lengre øktene. Skoens mellomsåle er laget av FlyteFoam. Asics' svært responsive og lette materiale. som gir god støtdemping og holder vekten lav. Skoens behagelige overdel er utstyrt med BOA lissesystem. en unik måte å snøre skoene på. som gir en fantastisk passform.
FlyteFoam mellomsåle gjør skoen repsonsiv og demper støt. AHAR+ er en slitesterk gummiblanding som gir yttersålen godt grep og ekstra støtdemping. Asics GEL i hælen gir komfort og reduserer belastning. Innvendig "Mono-sock" omfavner foten og bidrar til svært god passform. BOA lissesystem gjør skoen rask å ta av og på, samtidig som det sikrer jevn, komfortabel snøring. Mesh-materiale i skoens overdel gir god ventilasjon. Laget for løpere med nøytralt steg. Vekt: 225 gram. Dropp hæl-til-tå: 8 mm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer