Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: H03180 F4
-53 %

Adidas Terrex Agravic Ultra Joggesko Herre Volt

kr 800
kr 1700
Disse løpeskoene for menn er laget for de strengeste fjell-ultraløpene. Designet i samarbeid med ult...

Farge

Adidas Terrex Agravic Ultra Joggesko Herre Volt
Adidas Terrex Agravic Ultra Joggesko Herre Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Disse løpeskoene for menn er laget for de strengeste fjell-ultraløpene. Designet i samarbeid med ultraløperen Ekaterina Mityaeva, bringer de karbonplatekjøringsteknologi til stien for en effektiv design som driver deg og reduserer slagkrefter. De balanserer lett vekt, holdbarhet og stabilitet med en blanding av Lightstrike og Boost mellomsåle materialer. Hele syv kniplinger tillater en innlåst passform. Continental ™ Gummi maksimerer trekkraften på alle overflater.
Robuste baner og stier krever sko som lar deg fokusere på terrenget fremover. Adidas Terrex Agravic Ultra Trail løpesko er laget for de strengeste fjell ultra løpene. Med designinnspill fra ultraløper Ekaterina Mityaeva, bringer de karbonplateløpsteknologi til stien for forbedret følelse og støtbeskyttelse. En kombinasjon av Lightstrike og Boost mellomsåle materialer balanserer lettvekt og holdbarhet for stien. Hele syv kniplinger skaper en låst passform. Continental ™ Gummi maksimerer trekkraften på alle overflater. Drop: 8mm. Trailløpesko laget for det mest krevende terrenget og rutene.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer