Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: BB3457 M
-69 %

Adidas Energy Boost Joggesko Dame Marine

kr 500
kr 1600
Adidas Energy Boost 3 Joggesko til dame. En løpesko for mengdetrening. spekket med den myke og svært...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas Energy Boost 3 Joggesko til dame. En løpesko for mengdetrening. spekket med den myke og svært responsive boostâ„¢-dempingen. Skoen er for deg med et nøytralt steg. som søker komfort over lange distanser. maksimal demping og god slitestyrke.
Løpertype: Nøytrale sko som gir fleksibilitet og allsidighet, med førsteklasses demping. Boost er den mest responsive støtdempingen til Adidas: Jo mer energi du gir, desto mer får du. Fireveis, tøyelig mesh i overdelen gjør den fleksibel og pustende; Techfit i overdelen er utviklet for naturlig, fleksibel støtte, og en sømløs, sokkelignende passform. Energy Rail-mellomsålen laget av Cloudfoam hjelper til med å støtte og lede foten; Torsion System mellom hælen og forfoten gir et stabilt steg. TPU er integrert i utsiden av hælkappen for best passform for mellomfoten og hælen; Formet Fitcounter-hælkappe gir naturlig passform som gir optimal bevegelse ved akillessenen. Vekt: 270 gr. (størrelse 38 2/3) Drop: 10 mm. (hæl: 32 mm. / forfot: 22 mm.)

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer