Torshov Sport Løp
MENU

Joggesko lavdropp

Her finner du vårt utvalg joggesko med lav dropp - 0-4 mm. Sko med lavt dropp gjør det enklere å uvtikle et løpesett der man lander på for- og mellomfot og minsker belastningen på skjelettet når man løper.

12 TREFF
Desc
 • 1 400,-
  Saucony

  Kinvara 9 Joggesko Dame

  Saucony Kinvara 9 er en svært lett joggesko for dame. Skoen er laget for løpere som setter pris på en smidig og komfortabel sko, som egner aller seg best til intervalltrening og konkurranse. Skoen har, sin lave vekt tatt i betraktning, svært god støtdemping. Everun Topsole og EVA+ mellomsåle gir god demping og respons mot underlaget som hjelper deg å holde farten oppe. Dette er en fleksibel sko med lavt dropp, kun 4 mm., som lar foten bevege seg naturlig i skoen.
 • 950,-
  Nike

  Zoom Streak Lt 4 Joggesko Unisex

  Nike Zoom Streak Lt 4 er en konkurransesko med lav vekt og drop. En fullengde Cushlon LT mellomsåle og Zoom Air i hælen bidrar til en svært responsiv og lett støtdemping. Egner seg til intervalløkter.
 • 1 600,-
  New Balance

  Fresh Foam Vongo v3 Joggesko Dame

  New Balance Fresh Foam Vongo v3 er en svært stabil joggesko for dame. Skoen er laget for deg som ønsker og behøver ekstra støtte for overpronasjon. Den myke og responsive Fresh Foam mellomsålen tilbyr også utmerket støtdemping. Skoens lave dropp (4mm) gjør også at dette er en sko som legger til rette for å lande på for- og mellomfot og en naturlig stegavvikling. Vongo v3 er vesentlig lettere enn de tidligere Vongo-modellene, men fremdeles like komfortabel og stabil. Overdelen er også ny og mellomsålen er blitt enda mykere. Dette er skoen for deg som søker høy komfort over mange mil!
 • 1 400,-
  Saucony

  Kinvara 9 Joggesko Herre

  Saucony Kinvara 9 er en svært lett joggesko for herre. Skoen er laget for løpere som setter pris på en smidig og komfortabel sko, som egner aller seg best til intervalltrening og konkurranse. Skoen har, sin lave vekt tatt i betraktning, svært god støtdemping. Everun Topsole og EVA+ mellomsåle gir god demping og respons mot underlaget som hjelper deg å holde farten oppe. Dette er en fleksibel sko med lavt dropp, kun 4 mm., som lar foten bevege seg naturlig i skoen.
 • 1 200,-
  Nike

  Nike WMNS NIKE FREE RN 2018

  Nike Free RN 2018 er en løpesko for dame som er laget for korte løpeturer. Modellen er like fleksibel som alltid. Den innovative sålen har et oppdatert design, men gir fremdeles en komfortabel barfotfølelse. De kan lett brukes til hverdags eller til en kort løpeøkt ute eller på studio.
 • 1 600,-
  New Balance

  Fresh Foam Vongo v3 Joggesko Herre

  New Balance Fresh Foam Vongo v3 er en svært stabil joggesko for herre. Skoen er laget for deg som ønsker og behøver ekstra støtte for overpronasjon. Den myke og responsive Fresh Foam mellomsålen tilbyr også utmerket støtdemping. Skoens lave dropp (4mm) gjør også at dette er en sko som legger til rette for å lande på for- og mellomfot og en naturlig stegavvikling. Vongo v3 er vesentlig lettere enn de tidligere Vongo-modellene, men fremdeles like komfortabel og stabil. Overdelen er også ny og mellomsålen er blitt enda mykere. Dette er skoen for deg som søker høy komfort over mange mil!
 • Vanlig pris 1 400,-

  Special Price 650,-

  New Balance

  Fresh Foam Boracay v2 Joggesko Dame

  New Balance Boracay v2 joggesko for dame. Skoen er laget for deg som ønsker en kombinasjon av lavt dropp og god demping. Skoens mellomsåle består av det responsive Fresh Foam-materialet, som gir god demping og holder vekten nede. Skoen er laget for løpere med et nøytralt steg.
 • Vanlig pris 900,-

  Special Price 630,-

  Nike

  Zoom Streak Lt 4 Joggesko Unisex

  Nike Zoom Streak Lt 4 er en konkurransesko med lav vekt og drop. En fullengde Cushlon LT mellomsåle og Zoom Air i hælen bidrar til en svært responsiv og lett støtdemping. Egner seg til intervalløkter.
 • Vanlig pris 1 300,-

  Special Price 800,-

  Asics

  GEL-451 Joggesko Herre

  Asics GEL-451 joggesko for herre. GEL-451 er designet for å kutte tid fra start til slutt. Skoen er sømløs med hurtigstrammende BOA-lissesystem som raskt og enkelt tilpasser seg foten din så du kommer deg enda raskere ut døren. Med GEL-pute i bakfot og Magic Sole i yttersålen gir god energy return og beskyttelse under foten.
 • Vanlig pris 1 300,-

  Special Price 800,-

  Asics

  GEL-451 Joggesko Dame

  Asics GEL-451 joggesko for dame. GEL-451 er designet for å kutte tid fra start til slutt. Skoen er sømløs med hurtigstrammende BOA-lissesystem som raskt og enkelt tilpasser seg foten din så du kommer deg enda raskere ut døren. Med GEL-pute i bakfot og Magic Sole i yttersålen gir god energy return og beskyttelse under foten.
 • Vanlig pris 1 600,-

  Special Price 900,-

  New Balance

  Fresh Foam Vongo v2 Joggesko Dame

  New Balance Fresh Foam Vongo v2 er en svært stabil joggesko for dame. Skoen er laget for deg som ønsker og behøver ekstra støtte for overpronasjon. Den myke og responsive Fresh Foam mellomsålen tilbyr også utmerket støtdemping. Dette er skoen for deg som søker komfort over mange mil. Skoens lave dropp (4mm) gjør også at dette er en sko som legger til rette for å lande på for- og mellomfot og en naturlig stegavvikling.
 • Vanlig pris 1 400,-

  Special Price 700,-

  Brooks

  PureFlow 6 Joggesko Dame

  Brooks PureFlow 6 joggesko for dame er en lett og fleksibel joggesko, laget for løpere som ønsker å utvikle sitt naturlige løpesteg. Den fleksible mellomsålen føles myk under foten og legger i samarbeid med den enda mer fleksible, sømløse overdelen forholdene til rette for at foten skal følge sine naturlige bevegelser. PureFlow 6 passer for deg som lander på for- og mellomfot og ønsker en lett sko med god støtdemping.
12 TREFF
Desc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.