Torshov Sport Løp
MENU

Alle Joggesko

Her finner du hele vårt utvalg av joggesko. Vi fører løpesko fra kjente leverandører, som Nike, Adidas, Asics, New Balance og La Sportiva.

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Viser 1 til 24 produkter av totalt 272
Desc
 • Fra: 1 400,-
  Adidas

  adizero Adios 3 Joggesko Dame

  Adidas adizero Adios 3 Joggesko for dame. Denne skoen er svært populær til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 1 550,-
  Adidas

  Adizero Adios 3 Joggesko Dame

  Adidas Adizero Adios Joggesko for dame er en svært populær sko til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 1 650,-
  Adidas

  Solar Boost Joggesko Dame

  Adidas Solar Boost for dame er en strålende videreutvikling og erstatning av anerkjente Adidas Energy Boost. Mengdetreningsskoen bygger videre på det velkjente BOOST-materialet og den slitesterke Continental-gummi-sålen, og forbedres med en ny ventilerende versjon av Techfit og Tailed Fibre Placement i overdelen.

 • 1 450,-
  Adidas

  Solar Glide ST Joggesko Herre

  Adidas Solar Glide ST for herre er en sko for deg som trenger ekstra støtte på de lengre løpeturene. Skoen har en mellomsåle av velkjent BOOST-materiale og en støttende skinne som holder foten på riktig plass og en Strechweb-yttersåle i Continental-gummi som gir jevne steg med godt grep.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel Kayano 25 Joggesko Herre

  Asics Gel Kayano 25 joggesko for herre er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overpronert steg, som ønsker ekstra støtte. Kayano har vært en favoritt for mange i årevis og har i 25-års jubileumsutgaven fått en mykere og mer responsiv mellomsåle, samtidig som den gir den støtten og stabiliteten du trenger. Med en mellomsåle av FlyteFoam Lyte, som er et ekstra slitesterkt og stabilt materiale, og FlyteFoam Propel som gir god respons i frasparket blir skoen en drøm for deg som er glad i å løpe langt på hardt underlag.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel Kayano 25 Joggesko Dame

  Asics Gel Kayano 25 joggesko for dame er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overpronert steg, som ønsker ekstra støtte. Kayano har vært en favoritt for mange i årevis og har i 25-års jubileumsutgaven fått en enda mykere og mer responsiv mellomsåle, samtidig som den gir den støtten og stabiliteten du trenger. Med en mellomsåle av FlyteFoam Lyte, som er et ekstra slitesterkt og stabilt materiale, og FlyteFoam Propel som gir god respons i frasparket blir skoen en drøm for deg som er glad i å løpe langt på hardt underlag.
 • 1 550,-
  Nike

  Epic React Flyknit Joggesko Dame

  Nike Epic React Flyknit Joggesko for dame er den aller første modellen med Nike's nyutviklede "React" mellomsåle. Dette er en mellomsåle som tar løpesko til et helt nytt nivå, både hva angår vekt, støtdemping, slitestyrke og "energy return".
 • 1 300,-
  Nike

  Odyssey React Joggesko Dame

  Nike Odyssey React løpesko for dame gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • 1 300,-
  Nike

  Odyssey React Joggesko Dame

  Nike Oddysey React løpesko for dame gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • 1 850,-
  Nike

  Zoom Pegasus 35 Turbo Herre

  Nike Zoom Pegasus Turbo er Pegasusen du kjenner og elsker, med store oppgraderinger for fart. Den fjærlette overdelen ser like rask ut som den føles, mens revolusjonerende Nike ZoomX-skum som var designet for Nike-eliteløpere under Breaking 2-forsøket gir rekordknusende fart og følsomhet til dine daglige treningsturer. Dette skoen for deg som ønsker ultimat respons, sikker passform og lett komfort!
 • 1 700,-
  New Balance

  Fresh Foam 1080 v8 Joggesko Dame

  New Balance Fresh Foam 1080 v8 løpeskoen laget for deg som søker en svært komfortabel mengdetreningssko. Den oppdaterte v8-varianten av løpeskoene er det brukt datateknologi for å gi deg den beste underfotsstøtten. Skoen har også fått flexsport på yttersålen for bedre stegavvikling og Bootie-passform som gir en ekstra tettsittende, nesten sokkelignende følelse. Mellomsålen bestående av en solid Fresh Foam-såle gir utrolig god demping. Skoen er i tillegg svært stabil, noe som gjør at skoen tåler de virkelig lange distansene, såvel som raskere løpeturer.
 • 1 300,-
  Nike

  Air Zoom Pegasus 35 Shield Joggesko Dame

  Nike Air Zoom Pegasus 35 Shield løpesko til dame får en oppdatering for å overvinne våte, mørke joggeløyper. Vannavstøtende overdel holder føttene dine tørre. Reflekterende elementer kombineres med en yttersåle som gir optimalt grep på våte overflater —lar deg selvsikkert løpe videre til tross for været.
 • 1 300,-
  Nike

  Air Zoom Pegasus 35 Shield Joggesko Herre

  Nike Air Zoom Pegasus 35 Shield løpesko til herre får en oppdatering for å overvinne våte, mørke joggeløyper. Vannavstøtende overdel holder føttene dine tørre. Reflekterende elementer kombineres med en yttersåle som gir optimalt grep på våte overflater —lar deg selvsikkert løpe videre til tross for været.
 • Fra: 1 400,-
  Adidas

  adizero Adios 3 Joggesko Dame

  Adidas adizero Adios 3 Joggesko for dame. Denne skoen er svært populær til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 2 100,-
  Adidas

  UltraBoost LTD Joggesko Herre

  Adidas Ultra Boost Joggesko til herre er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Kombinasjonen av dette, en overdel i luftig, strikket materiale og yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep, gir en utrolig komfortabel løpsopplevelse.
 • 1 450,-
  Adidas

  Adizero Boston 7 Joggesko Herre

  Adidas Adizero Boston 7 er en fantastisk og populær lettvektssko for herre. For den aktive løper kan den også benyttes til mengdetrening. Skoen har en strålende kombinasjon av komfort, responsiv demping og lav vekt.
 • 1 900,-
  Adidas

  UltraBOOST Uncaged Joggesko Dame

  Adidas UltraBOOST Uncaged joggesko for dame er skoen for deg som søker komfort! Primeknit-pverdelen omslutter foten som en sokk og gir en svært behagelig og dynamisk passform. BOOST-matereialet i mellomsålen gir uslåelig, responsiv støtdemping.
 • 1 450,-
  Adidas

  Solar Glide ST Joggesko Dame

  Adidas Solar Glide ST for dame er en sko for deg som trenger ekstra støtte på de lengre løpeturene. Skoen har en mellomsåle av velkjent BOOST-materiale og en støttende skinne som holder foten på riktig plass og en Strechweb-yttersåle i Continental-gummi som gir jevne steg med godt grep.
 • 1 300,-
  Nike

  Air Zoom Structure 22 Joggesko Dame

  Nike Air Zoom Structure 22 joggesko til dame har et raskt utseende, og gir en sikker følelse. Spesialutviklet netting, overlegg på hælen og dynamisk støtte gjennom hele midtfoten jobber sammen for å gi en pålitelig og stabil sko.
 • 1 200,-
  Nike

  Air Zoom Structure 22 Joggesko Dame

  Nike Air Zoom Structure 22 løpesko til dame har et raskt utseende, og gir en sikker følelse. Spesialutviklet netting, overlegg på hælen og dynamisk støtte gjennom hele midtfoten jobber sammen for å gi en pålitelig og stabil sko.
 • Vanlig pris 1 200,-

  Special Price 500,-

  Nike

  Lunarglide 6 Joggesko Dame Bright Crimson

  Nike Lunarglide 6 Joggesko i en lys rød crimsonfarge for damer. Enda lettere enn forgjengeren, og har i tillegg oppdatert Flywire-teknologi og demping. En løpers perfekte match!
 • Fra: 1 500,-
  Adidas

  adizero Adios Joggesko Herre

  Adidas adizero Adios Joggesko for herre. Denne skoen er svært populær til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 1 800,-
  La Sportiva

  Helios SR Joggesko Terreng Dame

  La Sportiva Helios SR er en svært lett joggesko for dame til bruk i terrenget. Dette er La Sportivas aller letteste modell, og er laget for å opprettholde høy fart selv på utfordrende underlag.
 • Fra: 950,-
  Nike

  Zoom Streak 6 Joggesko Unisex

  Nike Zoom Streak 6 Joggesko. En svært lett joggesko som er tilpasset intervalltrening, konkurranse og tempoøkter. Denne skoen er førstevalget for mange kjente maratonløpere og en fantastisk sko for alle slags gateløp.
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Viser 1 til 24 produkter av totalt 272
Desc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.