Torshov Sport Løp
MENU

I en hektisk hverdag kan det være utfordrende å få tid til alt man vil og trening blir fort nedprioritert. Vi har derfor samlet 5 økter på under 30 minutter for at det skal være lettere for deg å komme deg ut på løpetur. Øktene passer for alle uansett tempo eller form, og alle kan utføres både inne og ute.


VÅRE ANBEFALTE SKO


CELLULARLINE
Med noe på ørene blir økten alltid bedre!


 • 699,-
  CellularLine

  Grasshopper Pro Bluethooth 2 i 1-kit Trådløse Ørepropper med lader

  Grasshopper Pro BT er designet for å sikre maksimal effekt, komfort og stabilitet i bruk, takket være justerbare ørebøyler og bekvemmeligheten av lydkontrollen med IPx4-sertifisering som beskytter mot vannsprut og svette. Øreproppene er stabile med Bluetooth som gjør at du kan trene uten ledninger i veien. Ladeesken har en kapasitet på 1800 mAh, og kan lade ørepluggene opptil 16 ganger. Ladeesken er kompakt, og det er en innebygd Micro USB-kabel som lader ørepluggene.
 • 499,-
  CellularLine

  Grasshopper Pro Bluethooth Trådløse Ørepropper Grå

  Grasshopper Pro BT er designet for å sikre maksimal effekt, komfort og stabilitet i bruk, takket være justerbare ørebøyler og bekvemmeligheten av lydkontrollen med IPx4-sertifisering som beskytter mot vannsprut og svette. Øreproppene er stabile med Bluetooth som gjør at du kan trene uten ledninger i veien.
 • 499,-
  CellularLine

  Grasshopper Pro Bluethooth Trådløse Ørepropper Svart

  Grasshopper Pro BT er designet for å sikre maksimal effekt, komfort og stabilitet i bruk, takket være justerbare ørebøyler og bekvemmeligheten av lydkontrollen med IPx4-sertifisering som beskytter mot vannsprut og svette. Øreproppene er stabile med Bluetooth som gjør at du kan trene uten ledninger i veien.
 • 399,-
  CellularLine

  Kosmos Bluetooth Hodetelefoner Blå

  KOSMOS BT hodetelefoner omdefinerer livsstilen. Hodebåndet og øreputene er spesielt designet for å skape den ideelle passformen. Takket være 40mm-drivere er det en dyp og rik bass. Du kan enkelt administrere volum, spor og telefonsamtaler med fjernkontroll på siden av hodetelefonene. På kun 15 minutter kan du lade hodetelefonene for 90 minutters spilletid.
 • 299,-
  CellularLine

  FreePower Slim 5000 Nødlader

  FreePower Slim 5000 er nødladeren laget med li-polymer-batterier, for å være både slank og rask. Takket være hurtigladeren og ladefunksjonen, kan du når som helst få den nødvendige strømmen du trenger til din enhet.
 • 199,-
  CellularLine

  Play Ørepropper Lime

  Play er øreplugger som er perfekt for deg som enten trener inne eller ute, takket være IPX4-sertifiseringen som sikrer mot regn og svette. Ørepluggene er med bøyle til å ha over ørene.
 • 199,-
  CellularLine

  Spider Armbånd

  Armbånd med roterende funksjon. Universalt kompatibel opptil 5,5”.
 • 199,-
  CellularLine

  Play Ørepropper Rød

  Play er øreplugger som er perfekt for deg som enten trener inne eller ute, takket være IPX4-sertifiseringen som sikrer mot regn og svette. Ørepluggene er med bøyle til å ha over ørene.
 • 169,-
  CellularLine

  Air Ørepropper Lime

  Cellularline Air er øreplugger som er perfekt for deg som enten trener inne eller ute, takket være IPX4-sertifiseringen som sikrer mot regn og svette.
 • 169,-
  CellularLine

  Air Ørepropper Rød

  Cellularline Air er øreplugger som er perfekt for deg som enten trener inne eller ute, takket være IPX4-sertifiseringen som sikrer mot regn og svette.

OVERSIKT OVER TRENINGEN – KNUS GAMLE REKORDER


VÅRE ANBEFALTE SKO


NYHETER


 • 250,-
  Nike

  Dry Løpelue

  Nike løpelue laget for trening. Teknisk Dri-FIT materiale og 43 % ull holder deg tørr og komfortabel. Refleksdetaljer gir ekstra synlighet i trafikken.
 • 850,-
  Nike

  Power Epic Lux Mesh Løpetights Dame

  Nike Epic Lux Løpetights for damer er en utrolig komfortabel tights med en strømlinjeformet passform. Ekstra mye stretch gir en støttende passform og utvidet bevegelsesfrihet. Nettingmateriale på baksiden av knær og legger gjør tightsen ekstra luftig.
 • 450,-
  Nike

  Breathe Tailwind Langermet Løpetrøye Dame

  Nike Breathe Tailwind langermet løpetrøye for dame en svært komfortabel treningstrøye, laget i teknisk, luftig og mykt materiale.
 • 600,-
  Röhnisch

  Shiny Løpetights Dame

  Favoritt-tightsen SHINY fra Röhnisch er laget i et shiny-materiale som skinner og gir deg den selvtilliten du trenger på trening. Samtidig føles komfortabel, myk og har en fin passform.
 • Vanlig pris 1 500,-

  Special Price 1 000,-

  Röhnisch

  Shape Curve Løpetights Dame

  Fantastisk løpetights laget med kompresjon som gjør at den sitter ekstra godt og holder alt på plass som det skal under trening. Denne tightsen er høy på livet, komfortabel og en stor favoritt på grunn av passform! Den puster godt og er hurtigtørkende. Denne må bare prøves på!
 • 001 Black

  DAME

  Vanlig pris 450,-

  Special Price 300,-

  Brooks

  Fast Forward Crossback SportsBH

  Brooks Fast Forward SportsBH med medium støtte. Justerbare stropper og hempelukning bak gir gode tilpasningsmuligheter. Tynne stropper og meshmateriale på ryggpartiet gir rom for bedre fleksibilitet og bevegelighet.
 • Vanlig pris 750,-

  Special Price 500,-

  Brooks

  Brooks Juno Sports BH

  Brooks Juno er en SportsBH med svært god støtte for de tunge øktene.
 • 1 300,-
  Nike

  Odyssey React Joggesko Herre

  Nike Odyssey React løpesko for herre gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • 1 300,-
  Nike

  Odyssey React Joggesko Dame

  Nike Odyssey React løpesko for dame gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • 1 550,-
  Nike

  Epic React Flyknit Joggesko Dame

  Nike Epic React Flyknit Joggesko for dame er den aller første modellen med Nike's nyutviklede "React" mellomsåle. Dette er en mellomsåle som tar løpesko til et helt nytt nivå, både hva angår vekt, støtdemping, slitestyrke og "energy return".
 • 1 000,-
  Nike

  Swift Løpebukse Herre

  Nike Swift løpebukse til herre som er ledige ved lårene og tettsittende under knærne. Den amerikanske distanseløperen Galen Rupp ble motivert av behovet for bukser til oppvarming som han ikke trengte å ta av, og samarbeidet med Nike angående denne buksen.
 • 600,-
  Nike

  Element Half-Zip 2.0 Løpetrøye Herre

  Nike Element Half-Zip løpetrøye for herre er laget i teknisk, hurtigtørkende Dri-FIT materiale. Dette er et svært komfortabelt plagg, som både passer til oppvarming og som det ytterste laget på kjøligere dag.
 • 550,-
  Nike

  Element Crew Langermet Løpetrøye Herre

  Nike Element Crew langermet løpetrøye for herre er laget av et lett, luftig og mykt materiale. Løpetrøyen er designet for å varme lett i kaldere temperaturerer, samt holde deg kjøling ved harde treningsøkter.
 • 1 850,-
  Nike

  Zoom Pegasus 35 Turbo Dame

  Nike Zoom Pegasus Turbo er Pegasusen du kjenner og elsker, med store oppgraderinger for fart. Den fjærlette overdelen ser like rask ut som den føles, mens revolusjonerende Nike ZoomX-skum som var designet for Nike-eliteløpere under Breaking 2-forsøket gir rekordknusende fart og følsomhet til dine daglige treningsturer. Dette skoen for deg som ønsker ultimat respons, sikker passform og lett komfort!
 • 1 850,-
  Nike

  Zoom Pegasus 35 Turbo Herre

  Nike Zoom Pegasus Turbo er Pegasusen du kjenner og elsker, med store oppgraderinger for fart. Den fjærlette overdelen ser like rask ut som den føles, mens revolusjonerende Nike ZoomX-skum som var designet for Nike-eliteløpere under Breaking 2-forsøket gir rekordknusende fart og følsomhet til dine daglige treningsturer. Dette skoen for deg som ønsker ultimat respons, sikker passform og lett komfort!
 • 550,-
  Nike

  Element Half-Zip Løpetrøye Dame

  Nike Element Half-Zip løpetrøye for dame er laget i teknisk, hurtigtørkende Dri-FIT materiale. Dette er et svært komfortabelt plagg, som både passer til oppvarming og som det ytterste laget på kjøligere dag
 • 1 000,-
  Nike

  Air Zoom Elite 10 Joggesko

  Nike Air Zoom Elite 10 joggesko med en tynn overdel i mesh og en Zoom Air enhet i forfot. Ultimat innen lettvektig respons for en smidig løpetur, uansett hvor krevende treningen din er.
 • 1 200,-
  Nike

  Air Zoom Pegasus 35 Joggesko Dame

  Nike Air Zoom Pegasus 35 joggesko for dame er en sko designet for løpere på alle nivåer. Skoen er laget med en overdel av pustende mesh og utovervendt krage for god akilles-komfort. Den allsidige skoen har Zoom Air-elementer i hele sålen kombinert med mykt skummateriale, spesialdesignet for kvinnelige løpere, det gir en fantastisk balanse mellom responsivitet og komfort. Det er ikke uten grunn at det er Nikes' bestselgende skomodell!
 • 950,-
  Nike

  Zoom Streak Lt 4 Joggesko Unisex

  Nike Zoom Streak Lt 4 er en konkurransesko med lav vekt og drop. En fullengde Cushlon LT mellomsåle og Zoom Air i hælen bidrar til en svært responsiv og lett støtdemping. Egner seg til intervalløkter.
 • 550,-
  Nike

  Legend Treningsveske

  Nike Legend treningsveske tilbyr rikelig med oppbevaringsplass i et romslig hovedrom, og har stropper under slik at du enkelt kan få med deg yogamatten din.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.