Torshov Sport Løp
MENU
Nike Air Zoom Pegasus 34

Nike Air Zoom Pegasus 34 | Et ekteskap mellom fart og komfort!

Nike Air Zoom Pegasus 34 er skoen for deg som ønsker en responsiv og rask mengdetreningssko som ivaretar komforten gjennom lengre økter.


Nikes legendariske Pegasus-serie fortsetter med Air Zoom Pegasus 34. Oppgraderingen innebærer hovedsakelig en mer komfortabel, lettere og luftigere overdel av nytt Flymesh. Som sin suksessfulle forgjenger er skoen utstyrt med Zoom Air-elementer i både hælen og forfoten. Dette bidrar til svært god støtdemping, samtidig som sålen gir eksepsjonelt god ”energy return”. Derfor faller skoen innenfor Nikes ”run faster”-sortiment.

Nike Air Zoom Pegasus 34

Med Air Zoom Pegasus 34 søker ikke Nike å revolusjonere Pegasus-serien. Man tar heller utgangspunkt i det som har fungert svært bra, og gjør ørsmå forbedringer på enkelte områder – denne gang komforten. For de virkelig oppdaterte løperne/skoentusiastene, kan denne skoen betegnes som en sammensmelting av Pegasus 33 og Vomero 12. For dere andre: Denne skoen tilbyr en rask, responsiv og støtdempende såle, i kombinasjon med en veldig komfortabel overdel for foten. Hælkappen er utstyrt med myke og fyldige puter, og gir god stabilitet. Flywire-kablene (lissesystemet) gjør også at den myke tungen foldes komfortabelt rundt vristen. Som flere av sine søsken i Nike-familien, er tåboksen relativt romslig og elastisk. Denne utformingen er basert på tanken om å få maksimalt utbytte av kraften i ståretåa når man lander på forfoten i høy fart.

Nike Air Zoom Pegasus 34

Mellomsålen er eksepsjonelt responsiv og støtdempende. Med 10mm drop gir den en fantastisk løpsfølelse og fin flyt i steget både i lav fart og i full spurt. Dette gjør Nike Air Zoom Pegasus 34 til en ypperlig mengdetreningssko. Samtidig er den svært godt egnet og skikket til hurtige økter og intervaller. Zoom-elementet i forfoten medvirker nemlig til at man kan få et rapt steg. Skoen er ideell for alle typer løpere med et nøytralt steg. Den passer både til rolige langturer, langkjøringer og de lengste intervalldragene. For dem som ønsker god demping også i konkurranse, vil dette kunne være et kjærkomment alternativ til halvmaraton og maraton, f.eks. til årets store mål for mange: Oslo Maraton i september.

Nike Air Zoom Pegasus 34

På en unik måte tilfredsstiller Pegasus 34 både behovet for svært god demping og fantastisk løpsfølelse. Den er svært skånsom for kroppen, samtidig som løperen får utrolig fartsfølelse når man virkelig trykker til i frasparket. Etter 700 kilometer i skoen, kan jeg med hånden på hjertet si at Nike har arrangert et ’’ekteskap mellom fart og komfort’’.

Oppsummering/karakterer:

Type: Mengdetrening | Vekt: 295 gram (herre str.9) | Drop: 10mm

  • Demping: 5
  • Komfort: 5
  • Fart: 5
  • Løpsfølelse: 5

Vurdert av Andreas Grøgaard

Nike Air Zoom Pegasus 34
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.