Torshov Sport Løp
MENU

ANMELDELSE: adidas Solar Boost

En solstråle av en sko

Adidas Solar Boost lever opp til sitt kallenavn og er en strålende nyhet for løpere og sneaker-entusiaster.


Andreas Grøgaard
Publisert: 30.05.2018

17.mai 2018 ble noe mer enn en nasjonaldag for oss løpsentusiaster. Adidas valgte nemlig denne merkedagen til lansering av nye Solar Boost. Skoen overtar og erstatter anerkjente Energy Boost, og peker ut en ny retning for Adidas’ suksesshistorie.

Adidas Solar Boost Front
Adidas Solar Boost
Adidas Solar Boost Yttersåle

Overdelen består av en ny versjon av Techfit, som er fleksibel og teknisk med gode ventilasjonsevner. Rammen rundt vristen gir følelsen av at skoen er ”skreddersydd” etter fotens form og bevegelsesmønster. Den har med dette fått det klengende navnet Tailored Fibre Placement. Dette er en datadrevet teknologi som gjør overdelen mer tilpasningsdyktig løperens individuelle fot. Tungen består av mykere puter på midten og syltynne kanter, noe som gjør at den folder seg fint rundt vristen. Samlet gir egenskapene fornemmelsen av at skoen er håndlaget for en selv.

Hælkappen er oppdatert med særegne og geniale egenskaper. Rundt akillessenen folder det seg en myk og behagelig pute, mens en type skall kalt Energy Rail på sidene hjelper løperen til en nøytral stegavvikling – samtidig som komforten ivaretas. Innretningen er enkel og diskret, men samtidig innovativ og mesterlig fremstilt! Mange løpere klager på såre og betente hæler. En slik konstruksjon av hælkappen kan være løsningen på problematikken.

Sålen består av det anerkjente BOOST-materialet, kombinert med en andel EVA-materiale fremst under tåballen. Med 85 % Boost gir skoen solid støtdemping og ”energy return”. Det lette, men noe stivere EVA-materialet under tåballen bidrar til respons i frasparket. Egenskapene forsterkes ved et stivt Torsion System som strekker seg fra under fotbuen og frem på både innsiden og utsiden av tåballen. Med dette legger skoen også til rette for et nøytral stegavvikling, og er en kjærkommen innretning for løpere som overpronerer og søker stabilitet i skoen.

Yttersålen inneholder merkevaren Continental-gummi. Denne gir fantastisk slitestyrke og grep, og bidrar til at skoen er spesielt egnet både på asfalt, grus, mølle og friidrettsbane. Skoens vekt og profil gjør at dette er en utmerket mengdetreningssko for løpere med nøytralpronasjon eller som supinerer, men kan også gi tilstrekkelig støtte for dem som i utgangspunktet overpronerer en smule. Skoen kan også være passende under lengre konkurranser (fra halvmaraton og lengre), samt til det ukentlige treningsarbeidet bestående av både rolige, moderate og harde økter.

Vi i Torshov Sport mener skoen lever opp til sitt kallenavn og er en solstråle av en sko og et flott tilskudd til vårt bibliotek av løpesko!

Oppsummering/karakterer:

Type: Mengdetrening | Vekt: 254g (str. 39) / 305 gram (str. 44) | Drop: 10mm | Pronasjon: Nøytral (m/støtte)

*Demping: 5

*Komfort: 5

*Fart: 4

*Løpsfølelse: 5

* Utseende: 6

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.