Torshov Sport Klubbservice
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Select Brillant Super TB Fotball Eliteserien

Vanlig pris 1 200,-

Special Price 798,-

Varekode: 101004-311
Select Brillant Super TB er den offisielle matchballen som benyttes i Eliteserien. Konstruksjonen med 32 termiske sveisete paneler gjør at ballen opptar mindre vann enn en håndsydd ball og bevarer dermed sin opprinnelige vekt bedre ved spill på en våt bane.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

SELECT Brillant Super TB er navnet, hvor TB står for Thermo Bonded. I motsetning til klassikeren Brillant Super som er en håndsydd fotball, er Brillant Super TB maskinsydd med 32 termisk sveisete paneler og er en ball helt uten sømmer. Dette betyr også at ballen absorberer mindre vann, og opprettholder derfor sin opprinnelige vekt mye lenger når du spiller på våt bane.

Under det ytterste materialet gjemmer det seg et nyutviklet fôr av 4 mm tykt og eksklusivt skummateriale, og eksklusivt for SELECT, en frittliggende Zero-Wing-blære i naturlateks med innebygd balansepunkt i motsatt ende av ventilhullet. Yttermaterialet og det underliggende skummaterialet gir ballen en lettere og mykere følelse.

BLÆRE
Konseptet er utviklet for å sikre at ikke bare ballen, men også blæren er så rund som mulig. På utsiden av blæren er et nyutviklet fôr laget av et 4 mm tykt eksklusivt skummateriale. Fôret bidrar til å justere mykheten og bedrer kontakten mellom ball og fot.

SKUM
Det underliggende skummet er fremstilt av et 4 mm tykt eksklusivt materiale som gir ballen en mykere, lettere og mer behagelig touch. Til tross for at ballen føles lettere, er vekten den samme som hos en vanlig fotball.

PU-OVERFLATE
Utsiden av ballen er laget av syntetisk skinn i mikrofiberpolyuretan (PU) med en lett overflatestruktur som minimerer luftmotstand. Overflaten til dette materialet består av mange PU-fibre, som gir fotballen en sterk overflate med konsekvent mykhet.

VENTIL MED DOUBLE LOCK
Gummimaterialet som benyttes i ventilene til SELECT er kjent for å være lufttett, og sammen med Double Lock-systemet, der luften må passere gjennom to «porter» for å slippe ut, er ballen enda mer lufttett enn det FIFA krever.

THERMO BONDING
Som noe helt nytt hos SELECT har ballen 32 termisk sveisete felter. TB i produktnavnet står for Thermo Bonded. Det er en ball uten sømmer. Dette betyr også at ballen absorberer mindre vann, og opprettholder derfor sin opprinnelige vekt mye lenger når du spiller på våt bane.

Kundomtaler

Brillant Super TB Fotball Eliteserien

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Brillant Super TB Fotball Eliteserien

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.