Torshov Sport Hockey
MENU

Her er den nye Premier-serien fra CCM

CCM Premier Pro er det foretrukne keeperutstyret til noen av hockeyns aller største keepere som Corey Crawford, Roberto Luongo og Cam Talbot. Den legendariske Lefevre designen lever videre. Her er Florida Panthers keeper, Roberto Luongo.

roberto_luongo_nhl_awards

CCM Premier PRO Keeperskinn

CCM Premier PRO keeperskinn er bygget med en såkalt “no break”, som betyr at du får et keeperskinn som er stivere og gir maksimal dekningsområde. Premier PRO har også en ny tynnere profil som gjør beskyttelsen utrolig lett.

 

ccm-premier-pro-22

 CCM Premier PRO Snapp og Spakhanske

CCM Premier PRO snapphanske er en “one piece” snapp med D3O teknologi i området der du fanger pucken for maksimal beskyttelse. CCM Premier PRO spakhanske hvit er bygget for maksimal dekning og med de beste materialer for å opprettholde kontroll over returene. D3O er overlegen på grunn av at beskyttelse tilpasser sin stivhet etter utnevnt kraft og gir utrolig bevegelsesfrihet.

ccm-premier-pro-11

CCM Premier Plus Keeperspak

CCM Premier Plus keeperspak er laget av kompositt. Det er en nøye konstruert keeperspak som er designet for å møte alle kravene til en keeper. Skjoldet er utstyrt med en Exofibe-væv og “ZeroFlux-teknologi” som hindrer vibrasjon, bladet har en stiv struktur som resulterer i en utrolig puck og returkontroll.ccm-premier-pro-44

   

  Lukk
  1300,- igjen til gratis frakt!
  0 av 1300

  Mine favoritter

  Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.