Torshov Sport Hockey
MENU

Bauerdag i hockeybutikken 28. august kl. 15-19

Å finne produkter som er tilpasset hver enkelt spillers kroppsbygging og spillestil er avgjørende for spillernes prestasjon og sikkerhet på isen.  Det er viktig å finne en kølle som passer din måte å skyte på. Skøyter som passer dine føtter og din måte å ta deg frem på isen. Beskyttelsesutrustning som beskytter akkurat din kropp der det behøves. Dette er viktige faktorer som påvirker din prestasjon. Når du har alt utstyret og beskyttelsen du behøver kan du fokusere på det som er viktigst; å ha det gøy og prestere sammen ditt lag.

Vi har et samarbeid med Bauer Hockey, og vi vil sammen tilby alle samme service som vi tilbyr seniorlag; individuelt tilpasset utstyr som møter hver spillers unike og faktiske behov. Det handler ikke om pris eller modell, men rett passform, overlegen beskyttelse og om å skape forutsetninger som gjør at hver spiller kan fokusere på spillet. Vi vil derfor invitere deg til et arrangement der det individuelle produktet og spilleren ligger i fokus.

Det blir en morsom og lærerik dag med ulike happenings og konkurranser der du har sjansen til å vinne spennende produkter. Vi håper på å se deg i butikken vår torsdag 28. august.

Velkommen!

Dato: 28. august

Tidspunkt: 15-19

Sted: Torshov Sport Hockey, Torshov

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.