Torshov Sport Hockey
MENU

Nyheter

Her finner du våre siste nyheter.

True Hockey: Individuelt tilpasset hockeyskøyter

Har du problemer med vonde føtter når du spiller hockey? Eller kanskje problem med å finne riktig skøyte som passer deg? Nå er løsningen her - bli bedre kjent med de unike og personaliserte hockeyskøytene fra TRUE Hockey.

Bildeserie: Zuccarello All Star Game 2016

Torshov Sport var på plass på årets Zuccarello All Star Game i Stavanger. Se mer av hockey proffene her.

Torshov Sport Hockey deltar på Zuccarello All Star Game

30. juni er vi på plass i DNB Arena i Stavanger for Zuccarello All Star Game. Bli med i vår konkurranse om en signert Nexus-caps av Zuccarello!

CCM SuperTacks Hockeyskøyte

I sommer lanserer CCM en av de mer imponerende produktene vi har sett. De nye SuperTacks-skøytene endrer din syn på hvordan en skøyte skal sitte på foten. CCM lanserer skøytene 22 juni. Les mer her.

CCM introduserer den nye QuikLite-serien.

QuikLite er en videreutvikling av CCM:s suksessrike serie med RBZ beskyttelse. Den nye Quick Lite serien er designet for å gi den samme passform og utrolig lette følelsen som RBZ familien - men på neste nivå.

Bauer Supreme 1S Keeperskøyter

1S keeperskøyte er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. De nye Supreme 1S keeperskøytene har revolusjonerende teknologi og design. Lansering på de nye skøytene er fredag 13 mai. Les mer her.

Bauer Supreme 1S Hockeyskøyte

1S hockeyskøyte er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. De nye Supreme 1S skøytene tar ytelse, komfort og tilpasning til nye høyder. Lansering på de nye skøytene er fredag 15 april. Les mer her.

Bauer Supreme 1S OD1N

Bauer Supreme 1S OD1N er den største nyheten fra Bauer når det gjelder keeperutstyr. Nå er Bauer Supreme 1S keeperutstyr endelig her! Les mer her.

Her er den nye Premier-serien fra CCM

CCM Premier Pro er den største nyheten fra CCM når det gjelder keeperutstyr. Så her ser den nye Premier-serien ut.

Her er alt du trenger å vite om julehandelen hos Torshov Sport

Når kan jeg senest bestille for å motta ordren før jul? Hvilket leveringsalternativ bør jeg velge for julegavene? Vi har samlet all relevant informasjon om julehandelen hos Torshov Sport her.

TV 2 Sporten filmet Get-liga-tabelltips i hockeybutikken

TV 2 Sporten og deres hockeyeksperter Ole Eskild Dahlstrøm og Geir Hoff var innom hockeybutikken denne uken for å filme en reportasje om tabelltips til årets Get-liga-sesong. Se bildene og her. 

Bauer Goalie Day

Vi arrangerer keeperdag i samarbeid med Bauer i hockeybutikken vår på Torshov torsdag 21. mai kl. 15-19. Velkommen!

Vinn signerte produkter av Mats Zuccarello Aasen

Gjett riktig vinner av Stanley Cup 2015, og vær med i trekningen av signerte produkter av Mats Zuccarello Aasen.

Torshov Sport Hockey på Snapchat

Nå kan du bli venn med Torshov Sport Hockey på Snapchat. Alt du trenger å gjøre er å søke opp torshovhockey og legge til på din venneliste, eller du kan scanne QR-koden som du finner på bildet.

Vinn signert Mats Zuccarello Aasen-Hockeykort

Svar riktig på to spørsmål, og du er med i konkurransen om signert hockeykort av Mats Zuccarello Aasen.

Bauerdag i hockeybutikken 28. august kl. 15-19

Nå er det snart hockeysesong igjen. I den anledning anbefaler vi deg å ta turen til vår hockeybutikk torsdag 28. august. I samarbeid med Bauer Hockey inviterer vi til Bauerdag - en annerledes shoppingopplevelse med eksperthjelp fra leverandøren,  konkurranser og andre aktiviteter i hockeybutikken.


Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.