Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
-60 %

Bauer 105223

kr 800
kr 2000
Bauer Vapor 1X Lite Griptac junior hockeykølle er den letteste, mest allsidige Vapor-kølle noensinne...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Bauer Vapor 1X Lite Griptac junior hockeykølle er den letteste, mest allsidige Vapor-kølle noensinne. Sammenlignet med den gamle 1X har 1X Lite 11% raskere release, 20% mer bladstabilitet og 15 gram lettere.
Bladet til 1X Lite er en nøkkeloppgradering som øker releasen, reduserer vekten, forbedrer balansen og øker holdbarheten. Med vektbesparelsene fra ACL-teknologien gir den nye Vapor 1X Lite en 11% forbedring i taper recoil, noe som betyr en 11% raskere release. Vapor 1X Lite har ny QRT+ -teknologi, som betyr en 20% økt bladstabilitet fra den forrige 1X-køllen, noe som gir deg bedre direkteskudd og passkontroll.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer