Torshov Sport Hockey
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Warrior Alpha DX Griptac Senior Hockeykølle

Vanlig pris 3 200,-

Special Price 2 560,-

Varekode: DXSR

Warrior Alpha DX Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Alpha-serien fra Warrior. Alpha DX er designet for spillere som vil ha den perfekte balansen mellom en quick release og harde slagskudd. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • DYNAMIC STRIKE - Lar deg skyte hvor som helst, når som helst. Enten det er harde skudd fra blå linjen eller puckhåndtering i tighta situasjoner, er denne køllen alltid klar.
  • SABRE TAPER - Vår eksklusive taper-design kombinerer low-kick med en stabil og kraftig release.
  • TRUE 1 PHANTOM FEEL - Vår letteste og sterkeste 1-piece konstruksjon til i dag. True 1 Phantom-design skaper en balansert kølle.
  • MINIMUS CARBON 1400 - Høy styrke, lett flat karbon vevd design. Alpha DX-skaftet er lettere og tøffere enn noensinne. Materialet er mer dynamisk og elastisk som gir en utmerket følelse i alle deler av spillet.
  • FUELCORE - En lett polymerkjerne i bladet som forbedrer puckens følelse. Komposittlag rundt kjernen er redesignet for å bli sterkere og tøffere. FuelCore reduserer nedbrytningen av materialet i bladet og øker holdbarheten.
  • ERGO SHAFT SHAPE - Den ergonomiske skaftkonturformen passer komfortabelt og sikkert i hendene, og forbedrer følelsen for bedre puck behandling og skudd.
  • APEX GRIP TEXTURE - Tuxture-soner, sammen med klebrig, mykt grepfinnish, låses lett i hendene for maksimal kontroll og nøyaktighet.

Kundomtaler

Alpha DX Griptac Senior Hockeykølle

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Alpha DX Griptac Senior Hockeykølle

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.