Torshov Sport Hockey
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Warrior Alpha DX Griptac Junior Hockeykølle

Vanlig pris 1 900,-

Special Price 1 520,-

Varekode: DXJR

Warrior Alpha DX Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Alpha-serien fra Warrior. Alpha DX er designet for spillere som vil ha den perfekte balansen mellom en quick release og harde slagskudd.

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • DYNAMIC STRIKE - Lar deg skyte hvor som helst, når som helst. Enten det er harde skudd fra blå linjen eller puckhåndtering i tighta situasjoner, er denne køllen alltid klar.
  • SABRE TAPER - Vår eksklusive taper-design kombinerer low-kick med en stabil og kraftig release.
  • TRUE 1 PHANTOM FEEL - Vår letteste og sterkeste 1-piece konstruksjon til i dag. True 1 Phantom-design skaper en balansert kølle.
  • MINIMUS CARBON 1400 - Høy styrke, lett flat karbon vevd design. Alpha DX-skaftet er lettere og tøffere enn noensinne. Materialet er mer dynamisk og elastisk som gir en utmerket følelse i alle deler av spillet.
  • FUELCORE - En lett polymerkjerne i bladet som forbedrer puckens følelse. Komposittlag rundt kjernen er redesignet for å bli sterkere og tøffere. FuelCore reduserer nedbrytningen av materialet i bladet og øker holdbarheten.
  • ERGO SHAFT SHAPE - Den ergonomiske skaftkonturformen passer komfortabelt og sikkert i hendene, og forbedrer følelsen for bedre puck behandling og skudd.
  • APEX GRIP TEXTURE - Tuxture-soner, sammen med klebrig, mykt grepfinnish, låses lett i hendene for maksimal kontroll og nøyaktighet.

Kundomtaler

Alpha DX Griptac Junior Hockeykølle

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Alpha DX Griptac Junior Hockeykølle

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.