Torshov Sport Hockey
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Ccm JetSpeed FT2 Griptac Int. Hockeykølle

Vanlig pris 2 400,-

Special Price 1 440,-

Varekode: HSJFT2INT

CCM JetSpeed FT2 Griptac Int. hockeykølle er den nye toppmodellen i JetSpeed-serien. JetSpeed FT2 er utviklet for dagens raske spill, og tilbyr en hybrid kick-point, R-geometri og JetFuel-8D-blad. Den nye R-designen tilbyr en unik kombinasjon av følelse og kontroll. Det nye bladet tilbyr beskyttende polstringsmateriale for å kombinere et lettvektblad med følelse.

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

JetSpeed FT2 har Sigmatex ST og den nye avanserte X-Flow-støpingsteknikken som reduserer vekten med 10 gram sammenlignet med den gamle Jetspeed-kølla. SIGMATEX ST er spesialutviklet for CCM basert på verdensledende romteknologi. Hybrid flexen fra det nye kick-point betyr at køllens lastsoner blander maksimal effekt med rask respons. R-geometri har runde hjørner, konkave sider og en strømlinjeformet form for en ekstremt komfortabel, høyytelses hockeykølle.

  • Flex: hybrid-kickpoint - Allsidig kølle som gjør at skottene blir hardare med mer kraft uansett hvor på isen de kommer fra.
  • Skaft: R-geometri har runde hjørner, konkave sider og en strømlinjeformet form for en ekstremt komfortabel, høyytelses hockeykølle.
  • Blad: Det nye lette JETFUEL-8D-bladet med en taktil overflate, en beskyttende kjerne og forsterket hæl og tå gir en bedre puckfølelse.
  • Grip: Fullstendig grip for bedre kontroll og følelse.

Kundomtaler

JetSpeed FT2 Griptac Int. Hockeykølle

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

JetSpeed FT2 Griptac Int. Hockeykølle

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.