Torshov Sport Hockey
MENU
Nyhet!
favorite_borderLegg til favoritter

Bauer Supreme Ultrasonic Griptac Senior Hockeykølle

2 600,-
Varekode: 1056637

Bauer Supreme Ultrasonic Griptac senior hockeykølle er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Bauer redesigner Supreme fra å være en slagskudd kølle til å være en kølle du kan skyte hvilket skudd du vil, men likevel opprettholde maksimal kraft. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

I den nye Supreme-køllen får spilleren maksimal energi fra det høye kick-punktet helt ned på bladet og ut gjennom pucken uansett hvilken type skudd du skyter. Ultrasonic veier 390 gram og har dermed samme vekt som den populære Vapor Flylite. Dette er første gang Bauer lanserer en standard kølle med så mye ADV-teknologi.

  • Sonic Taper er en syvsidig taper som reduserer vekten, men forbedrer energiflyten gjennom køllen, noe som gir deg et hardare skudd.
  • Ultrasonic er en Monocomp-konstruksjon som betyr at den støpes ett stykke fra toppen av skaftet helt ned til enden av bladet.
  • Supreme ADV bladet FastCore. Et blad laget i to forskjellige skum. En myk og en hard. Alt for å skape høyest mulig akselerasjon.
  • Skaft - Lett Textreme konstruksjon med ACL-teknologi. Skaftet har en mer firkantet geometri for å gi et fast grep i hånden uten å vri seg.

Kundomtaler

Supreme Ultrasonic Griptac Senior Hockeykølle

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Supreme Ultrasonic Griptac Senior Hockeykølle

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.