Torshov Sport Hockey
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Warrior GT2 PRO Classic Custom Keeperset

Vanlig pris 28 500,-

Special Price 22 800,-

Varekode: GT2CUSTOM

Warrior GT2 PRO Custom keeperset består av keeperskinn, snapphanske og spakhanske. Warrior Ritual GT2 PRO er topmodellen i den nye Ritual GT2-serien.

Ønsker du å lage ditt eget custom keeperset? Ta kontakt med hockeybutikken.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

Keeperskinn:

GT2 Pro fortsetter tradisjonen med å kombinere lav vekt og balansert følelse med pro nivå ytelse. GT2 PRO har også "best in class stability". Laget av lette materialer av høy kvalitet. Ny HyperComp forsterket thighrise. 360° ACTIVEdrop benkanal gjør det lettere å dekke det femte hullet. Utstyrt med Knee Drive System og Active Response stropper. Super lettvektsdesign med høyeste kvalitet. Ritual GT2 SR knebeskyttelse er inkludert.

Snapphanske:

GT2 PRO er designet for dagens keepere som er på utkikk etter en lett hanske med en stor lomme som er enkel at lukke. Ny HyperComp forsterket kjerne øker beskyttelsen i hansken. Ny 75 graders fingerposisjonering. Standard dobbel tee lomme. Super lettvektsdesign med høyeste kvalitet. Ny tee-konstruksjon maksimerer dekning.

Spakhanske:

GT2 PRO er designet for dagens keepere som er på utkikk etter en lett hanske med en avtagbar håndflate og en ultra-ren, bindeløs design. Ny HyperComp forsterket kjerne øker beskyttelsen i hansken. Ny justerbar side pekefinger beskyttelse. Super lettvektsdesign med høyeste kvalitet. Justerbar beskyttelse for tommelen og de øvrige fingrene. Utskiftbar og justerbar innerhånd.

Kundomtaler

GT2 PRO Classic Custom Keeperset

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

GT2 PRO Classic Custom Keeperset

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.