Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DXJR
-50 %

Warrior Alpha DX Griptac Junior Hockeykølle

kr 950
kr 1900

Warrior Alpha DX Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Alpha-serien fra Warrior. A...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

Warrior Alpha DX Griptac junior hockeykølle er toppmodellen i den nye Alpha-serien fra Warrior. Alpha DX er designet for spillere som vil ha den perfekte balansen mellom en quick release og harde slagskudd.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

DYNAMIC STRIKE - Lar deg skyte hvor som helst, når som helst. Enten det er harde skudd fra blå linjen eller puckhåndtering i tighta situasjoner, er denne køllen alltid klar. SABRE TAPER - Vår eksklusive taper-design kombinerer low-kick med en stabil og kraftig release. TRUE 1 PHANTOM FEEL - Vår letteste og sterkeste 1-piece konstruksjon til i dag. True 1 Phantom-design skaper en balansert kølle. MINIMUS CARBON 1400 - Høy styrke, lett flat karbon vevd design. Alpha DX-skaftet er lettere og tøffere enn noensinne. Materialet er mer dynamisk og elastisk som gir en utmerket følelse i alle deler av spillet. FUELCORE - En lett polymerkjerne i bladet som forbedrer puckens følelse. Komposittlag rundt kjernen er redesignet for å bli sterkere og tøffere. FuelCore reduserer nedbrytningen av materialet i bladet og øker holdbarheten. ERGO SHAFT SHAPE - Den ergonomiske skaftkonturformen passer komfortabelt og sikkert i hendene, og forbedrer følelsen for bedre puck behandling og skudd. APEX GRIP TEXTURE - Tuxture-soner, sammen med klebrig, mykt grepfinnish, låses lett i hendene for maksimal kontroll og nøyaktighet.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer