Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: SPFT4PROSR

Ccm JetSpeed FT4 PRO Skulderbeskyttelse Hockey

kr 1 900
Ccm JetSpeed FT4 PRO senior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. De...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Ccm JetSpeed FT4 PRO senior skulderbeskyttelse er toppmodellen i den nye JetSpeed-serien fra Ccm. Den nye slanke designen er optimalisert for å tilby maksimal mobilitet mens teknologiene er der for å beskytte deg mot harde taklinger.
Design med forbedret mobilitet og støpt ZOTEFOAM®. Veldig lett beskyttelse der skummet er fullt eksponert for optimal beskyttelse. FT4 PRO holder seg tørr og lett under kampen. Beskyttelse med lav profil som sitter nær kroppen og gir førsteklasses bevegelsesfrihet. Laget av en utrolig lett og holdbar EPP-kjerne. Justerbare biceps og mage beskyttelse for en tilpasset passform. Ny hybrid brystbeskyttelse med komfortpolstring rundt halsen. Opphengt kragebenbeskyttelse med støpt HD-skum. Unikt fôrfritt design som takket være Zotefoam®s lukkede celle-teknologi gjør jobben sin ved ikke å absorbere svette.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer