Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Universal The Armstrong Lie DVD

80,-
Varekode: 20641

'The Armstrong Lie' er et kritisk blikk på en mann hvis vei til toppen var brolagt med løgn og skittent spill, og på et veldedighetsimperium bygget på hans gode navn. Nå som vi alle vet sannheten om Armstrong, er filmen dessuten en fascinerende studie av en løgner som er så dypt inne i sin egen fiksjon at han aldri kan komme seg ut av den med verdigheten i behold.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • Beretningen om en varslet skandale I 2009 ble Alex Gibney hyret inn for å lage det han antok ville bli en inspirerende film om Lance Armstrongs Tour de France-comeback. En tydelig smigret Armstrong stilte velvillig opp, og lot også Gibney få tilgang til hjelpeapparat og støttespillere. Selv om Armstrong på denne tiden var ansett som vår tids største syklist, var han stadig omgitt av dopingrykter som nektet å forsvinne, uansett hvor mange tester han bestod. Da Armstrong ovenfor Oprah Winfrey og en verden av sportsinteresserte innrømmet at anklagene om dopingbruk var sanne, innså Gibney at han satt på et uvurderlig materiale. Det er dette materialet som danner grunnlaget for THE ARMSTRONG LIE.
  • Filmen er et kritisk blikk på en mann hvis vei til toppen var brolagt med løgn og skittent spill, og på et veldedighetsimperium bygget på hans gode navn. Nå som vi alle vet sannheten om Armstrong, er filmen dessuten en fascinerende studie av en løgner som er så dypt inne i sin egen fiksjon at han aldri kan komme seg ut av den med verdigheten i behold.

Kundomtaler

The Armstrong Lie DVD

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

The Armstrong Lie DVD

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.