Torshov Sport Fotball
MENU
80,-
Varekode: 20637
'Ronaldo' baserer seg på opptak gjort over 14 måneder, der man har fått enestående tilgang til den innerste sirkelen rundt både fotballspilleren selv og idretten som sådan. Det er også den første offisielle og fullstendig autoriserte filmen om et av de mest hyllede individene innen fotballsporten.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • For første gang får verden her et levende og ærlig innblikk i Ronaldos liv, med utilslørt innsyn i det som skjer bak lukkede dører. Dette lar publikum oppleve alle sider av mannen, både som spiller, far, familiemann og kompis. Resultatet er blitt en rørende og fascinerende dokumentarfilm. Gjennom dyptpløyende samtaler, det aller siste innen kampdekning, samt arkivopptak som aldri tidligere er blitt vist, gir denne filmen en forbløffende innsikt i både de sportslige og personlige aspektene ved livet til Cristiano Ronaldo, idet han er i ferd med å nå toppen av sin karriere og vinner sin tredje Ballon D’Or.
  • Ronaldo er signert flmskaperne bak Senna og Amy, og tar publikum med på en intim og avslørende reise gjennom livet til en ikonisk idrettsprofl som befnner seg i selve stormens øye!

Kundomtaler

Ronaldo DVD

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Ronaldo DVD

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.