Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Universal I am Ali Blu-Ray

90,-
Varekode: 20638

'I am Ali' blir fortalt gjennom eksklusiv, unik tilgang til Alis personlige arkiv av 'lyd-journaler', kombinert med rørende intervjuer og vitnesbyrd fra hans indre sirkel av familie og venner, inkludert døtrene hans, sønnen, eks-kona og broren, samt bokselegender som Mike Tyson, George Foreman og Gene Kilroy. Opplev Alis helt spesielle historie som nevekjemper, elsker, bror og far - fortalt fra innsiden for aller første gang.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • En nær og hjertevarm skildring av mannen bak legenden – som vi aldri har sett Ali før. "I am Ali" blir fortalt gjennom eksklusiv, unik tilgang til Alis personlige arkiv av "lyd-journaler", kombinert med rørende intervjuer og vitnesbyrd fra hans indre sirkel av familie og venner, inkludert døtrene hans, sønnen, eks-kona og broren, samt bokselegender som Mike Tyson, George Foreman og Gene Kilroy. Opplev Alis helt spesielle historie som nevekjemper, elsker, bror og far – fortalt fra innsiden for aller første gang.
  • "Clares film er en av de mest intime og nøyaktige beskrivelsene av min fars hjerte og ånd som jeg noensinne har sett. Den er et vakkert kunstverk og et verdifullt bidrag til hans arv." - Hana Ali 
  • Regi: Clare Lewins
  • Manus: Clare Lewins
  • Nasjonalitet: USA
  • Produksjonsår: 2013

Kundomtaler

I am Ali Blu-Ray

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

I am Ali Blu-Ray

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.