Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Under Armour ClutchFit Force 3.0 FG Fotballsko

Vanlig pris 2 000,-

Special Price 1 000,-

Varekode: 1278817-726 W4
ClutchFit Force 3.0 FG i neongul, sort og rød farge er toppmodellen fra Under Armours Clutchfit-linje. Utviklet og designet for den allsidige fotballspilleren på banen. Myk og fleksibel Trivela-overdel i mikrofiber som tilpasser seg bevegelsene dine og måten din fot beveger seg på. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • Clutchfit Force 3.0 er bygd og designet for den allsidige fotballspilleren som setter tempoet i kampen, samt har en spillestil hvor balltouch, overblikk og bevegelse er viktig.
  • Myk og fleksibel mikrofiber-overdel som tilpasser seg bevegelsene dine og måten din fot beveger seg på.
  • Overdelen er delt opp i to lag, hvor det ytterste laget er dekket med et spesielt mønster og tekstur som øker grepet på ballen uansett baneforhold, mens det innerste laget av overdelen er mer smidig og mykt. Dette forbedrer først og fremst komforten i skoene, men gir deg samtidig en mer dempet og kontrollert touch på ballen når du mottar den. 
  • Anti-ski-materiale i hælen bidrar til minimal bevegelse i skoene, og legger ytterligere til rette for at du skal ha god komfort når du spiller.
  • Yttersålen er utstyrt med Under Armours  Charged Cushioning-teknologi. Denne teknologien demper og absorberer kraften for hvert skritt du foretar, og du får dermed en større kraftutvikling ved neste bevegelse.
  • Vekt: ca. 216 gram. 
  • FG-knotter for spill på naturgressbaner. 

Kundomtaler

ClutchFit Force 3.0 FG Fotballsko

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

ClutchFit Force 3.0 FG Fotballsko

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.