Torshov Sport Fotball
MENU

Treningstips

Her finner du vårt arkiv av treningstips og råd som kan gjøre deg til en bedre fotballspiller!

Din posisjon - Goalgetteren på topp

Goalgetteren på topp. Spilleren du kan stole på selv når laget ditt spiller dårlig, fordi du vet at han alltid kommer til å score et mål eller to.

Din posisjon - 10ern eller playmakeren

10-ern eller playmakeren. Den fantastiske, offensive midtbanespilleren med silketouch og stor spilleforståelse.

Din posisjon - Kantspilleren som går innover i banen

Kantspilleren som ofte går innover i banen. Spørsmålet er vel strengt tatt om det nå lenger finnes kanter som ikke gjør det?

Din posisjon - Innleggskanten

Innleggskanten. Den klassiske kantspilleren som stort sett kun drar av backen, og går ned til linja og legger inn – finnes denne spilleren lenger?

Din posisjon - Den dyptliggende playmakeren

Den dyptliggende playmakeren sentralt på midten. Da den forrige sentrale midtbanespilleren tok for seg de viktigste defensive egenskapene i posisjonen, vil jeg her presentere det offensive ferdighetsregisteret man bør inneha som sentral midtbanespiller.

Din posisjon - Ryddegutten sentralt på midten

Ja, hva trenger man ikke som sentral midtbanespiller? God spilleforståelse, silketouch, fantastisk pasningsfot og gode langskudd - samtidig som man er en sterk duellspiller med god løpskapasitet.

Din posisjon - Den spillende stopperen

Den spillende stopperen. Stopperen som setter i gang angrepene og er trygg og rolig med ball. I denne kategorien tar jeg for meg de viktigste offensive oppgavene en midtstopper har.

Din posisjon - Duellstopperen

Duellstopperen. Den som går i duellene, og gjør ting enkelt med ball. I denne kategorien tar jeg for meg alle de viktigste defensive oppgavene en midtstopper har.

Din posisjon - Vingbacken

Vingbacken. Mens jeg hos den forrige backtypen fokuserte på det defensive, fokuserer jeg her på det offensive – en back i internasjonal fotball må imidlertid være av de beste på alt jeg nevner under begge backtyper. Dog er ikke en gang Marcelo er komplett!

Din posisjon - Den defensivt trygge backen

Den første backen har jeg valgt å kalle den defensivt trygge backen. Dette må være en back som er meget god 1v1 defensivt, og han skal være kjent for å være umulig å gå forbi.

Din posisjon - Keeper

En keeper må, i likhet med utespillere, være god på flere ting. Å være god med beina, igangsetting, risikovurdering, offensiv i hodet og kommunikasjon er viktige punkter for alle keepere. Les mer om keeperposisjonen her.

Din posisjon - Innledning

- De fleste som leser dette har et brennende ønske om å bli profesjonelle fotballspillere. Imidlertid er det slik at det er en del grunnleggende ferdigheter av ulik karakter som må ligge til grunn for at man skal bli god i fotball. Totalt uavhengig av posisjon. Få med deg Ullern-trener Ole Johan Aas' innledning i bloggserien 'Din posisjon' her.

BLOGG: Hvordan bli profesjonell fotballspiller?

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Det er et stort, og meget godt spørsmål. Ullerns a-lagstrener, Ole Johan Aas, gir deg her sine tips og råd basert på forskning og erfaringer.

Krisehåndtering i fotball - del 4

Vi har kommet til siste del av blogginnlegget 'Krisehåndtering i fotball'. Her presenterer Ole Johan Aas det femte og siste prinsippet som gjelder dersom du skal klare å finne riktig spenningsnivå og dermed riktig fokus.

Krisehåndtering i fotball - del 3

I forrige innlegg tok Ole Johan Aas for seg de to første prinsippene som gjelder dersom du skal klare å finne riktig spenningsnivå og dermed riktig fokus. I del tre av Krisehåndtering i fotball presenterer Ullern-treneren prinsipp 3 og 4. Les om prinsippene her.

Krisehåndtering i fotball - del 2

Ole Johan Aas avlsuttet første del av hans blogginnlegg om krisehåndtering i fotball med at det er 5 prinsipper som gjelder dersom du skal klare å finne riktig spenningsnivå og dermed riktig fokus. Les om de to første prinsippene i del 2 her.

Krisehåndtering i fotball - del 1

Hvordan takler du å gjøre feil i trening og kamp? Klarer du å lære av feil? Det spør Ullern-trener Ole Johan Aas om i hans siste blogginnlegg som handler om krisehåndtering i fotball. Få med deg første del her.

Proffdrømmen som brast - del 4

Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Her kan du lese del 4 av Ole Johans treneroppgave "Proffdrømmen som brast".

Proffdrømmen som brast - Del 3

Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Her kan du lese del 3 av Ole Johans treneroppgave "Proffdrømmen som brast".

Proffdrømmen som brast - Del 2

Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Her kan du lese del 2 av Ole Johans treneroppgave "Proffdrømmen som brast".

Proffdrømmen som brast - Del 1

Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Torshov Sport-blogger og Ullern-trener Ole Johan Aas skal fremover skrive interessante innlegg rundt nettopp dette. Her kan du lese første del hentet fra hans treneroppgave kalt "Proffdrømmen som brast".

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Del 2

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Det er et stort, og meget godt spørsmål. Ullerns a-lagstrener, Ole Johan Aas, gir deg sine tips og råd i denne bloggen. Les del 2 her.

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Del 1

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Det er et stort, og meget godt spørsmål. Ullerns a-lagstrener, Ole Johan Aas, gir deg sine tips og råd i denne bloggen. Få med deg del 1 her.

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.