Torshov Sport Fotball
MENU

Treningstips

Her finner du vårt arkiv av treningstips og råd som kan gjøre deg til en bedre fotballspiller!

Din posisjon - Ryddegutten sentralt på midten

Ja, hva trenger man ikke som sentral midtbanespiller? God spilleforståelse, silketouch, fantastisk pasningsfot og gode langskudd - samtidig som man er en sterk duellspiller med god løpskapasitet.

Les mer

Din posisjon - Den spillende stopperen

Den spillende stopperen. Stopperen som setter i gang angrepene og er trygg og rolig med ball. I denne kategorien tar jeg for meg de viktigste offensive oppgavene en midtstopper har.

Les mer

Din posisjon - Duellstopperen

Duellstopperen. Den som går i duellene, og gjør ting enkelt med ball. I denne kategorien tar jeg for meg alle de viktigste defensive oppgavene en midtstopper har.

Les mer

Din posisjon - Vingbacken

Vingbacken. Mens jeg hos den forrige backtypen fokuserte på det defensive, fokuserer jeg her på det offensive – en back i internasjonal fotball må imidlertid være av de beste på alt jeg nevner under begge backtyper. Dog er ikke en gang Marcelo er komplett!

Les mer

Din posisjon - Den defensivt trygge backen

Den første backen har jeg valgt å kalle den defensivt trygge backen. Dette må være en back som er meget god 1v1 defensivt, og han skal være kjent for å være umulig å gå forbi.

Les mer

Din posisjon - Keeper

En keeper må, i likhet med utespillere, være god på flere ting. Å være god med beina, igangsetting, risikovurdering, offensiv i hodet og kommunikasjon er viktige punkter for alle keepere. Les mer om keeperposisjonen her.

Les mer

Din posisjon - Innledning

- De fleste som leser dette har et brennende ønske om å bli profesjonelle fotballspillere. Imidlertid er det slik at det er en del grunnleggende ferdigheter av ulik karakter som må ligge til grunn for at man skal bli god i fotball. Totalt uavhengig av posisjon. Få med deg Ullern-trener Ole Johan Aas' innledning i bloggserien 'Din posisjon' her.

Les mer

BLOGG: Hvordan bli profesjonell fotballspiller?

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Det er et stort, og meget godt spørsmål. Ullerns a-lagstrener, Ole Johan Aas, gir deg her sine tips og råd basert på forskning og erfaringer.

Les mer

Krisehåndtering i fotball - del 4

Vi har kommet til siste del av blogginnlegget 'Krisehåndtering i fotball'. Her presenterer Ole Johan Aas det femte og siste prinsippet som gjelder dersom du skal klare å finne riktig spenningsnivå og dermed riktig fokus.

Les mer

Krisehåndtering i fotball - del 3

I forrige innlegg tok Ole Johan Aas for seg de to første prinsippene som gjelder dersom du skal klare å finne riktig spenningsnivå og dermed riktig fokus. I del tre av Krisehåndtering i fotball presenterer Ullern-treneren prinsipp 3 og 4. Les om prinsippene her.

Les mer

Krisehåndtering i fotball - del 2

Ole Johan Aas avlsuttet første del av hans blogginnlegg om krisehåndtering i fotball med at det er 5 prinsipper som gjelder dersom du skal klare å finne riktig spenningsnivå og dermed riktig fokus. Les om de to første prinsippene i del 2 her.

Les mer

Krisehåndtering i fotball - del 1

Hvordan takler du å gjøre feil i trening og kamp? Klarer du å lære av feil? Det spør Ullern-trener Ole Johan Aas om i hans siste blogginnlegg som handler om krisehåndtering i fotball. Få med deg første del her.

Les mer

Proffdrømmen som brast - del 4

Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Her kan du lese del 4 av Ole Johans treneroppgave "Proffdrømmen som brast".

Les mer

Proffdrømmen som brast - Del 3

Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Her kan du lese del 3 av Ole Johans treneroppgave "Proffdrømmen som brast".

Les mer

Proffdrømmen som brast - Del 2

Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Her kan du lese del 2 av Ole Johans treneroppgave "Proffdrømmen som brast".

Les mer

Proffdrømmen som brast - Del 1

Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Torshov Sport-blogger og Ullern-trener Ole Johan Aas skal fremover skrive interessante innlegg rundt nettopp dette. Her kan du lese første del hentet fra hans treneroppgave kalt "Proffdrømmen som brast".

Les mer

Din posisjon - Goalgetteren på topp

Spilleren du kan stole på selv når laget ditt spiller dårlig, fordi du vet at han alltid kommer til å score et mål eller to.

Les mer

Din posisjon - 10ern eller playmakeren

Den fantastiske offensive midtbanespilleren med silketouch og stor spilleforståelse.

Les mer

Din posisjon - Kantspilleren som går innover i banen

Kantspilleren som ofte går innover i banen. Spørsmålet er vel strengt tatt om det nå lenger finnes kanter som ikke gjør det? 

Les mer

Din posisjon - Innleggskanten

Innleggskanten, den klassiske kantspilleren som stort sett kun drar av backen, og går ned til linja og legger inn – finnes han lenger? 

Les mer

Din posisjon - Den dyptliggende playmakeren

Den dyptliggende playmakeren sentralt på midten. Da den forrige sentrale midtbanespilleren tok for seg de viktigste defensive egenskapene i posisjonen, vil jeg her presentere det offensive ferdighetsregisteret man bør inneha som sentral midtbanespiller.

Les mer

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Del 2

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Det er et stort, og meget godt spørsmål. Ullerns a-lagstrener, Ole Johan Aas, gir deg sine tips og råd i denne bloggen. Les del 2 her.

Les mer

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Del 1

Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Det er et stort, og meget godt spørsmål. Ullerns a-lagstrener, Ole Johan Aas, gir deg sine tips og råd i denne bloggen. Få med deg del 1 her.

Les mer

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.