Torshov Sport Fotball
MENU

Treningstips

Her finner du vårt arkiv av treningstips og råd som kan gjøre deg til en bedre fotballspiller!

 • BLOGG: Hvordan bli profesjonell fotballspiller?

  Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Det er et stort, og meget godt spørsmål. Ullerns a-lagstrener, Ole Johan Aas, gir deg her sine tips og råd basert på forskning og erfaringer.

  Les mer
 • Krisehåndtering i fotball - del 4

  Vi har kommet til siste del av blogginnlegget 'Krisehåndtering i fotball'. Her presenterer Ole Johan Aas det femte og siste prinsippet som gjelder dersom du skal klare å finne riktig spenningsnivå og dermed riktig fokus.

  Les mer
 • Krisehåndtering i fotball - del 3

  I forrige innlegg tok Ole Johan Aas for seg de to første prinsippene som gjelder dersom du skal klare å finne riktig spenningsnivå og dermed riktig fokus. I del tre av Krisehåndtering i fotball presenterer Ullern-treneren prinsipp 3 og 4. Les om prinsippene her.

  Les mer
 • Krisehåndtering i fotball - del 2

  Ole Johan Aas avlsuttet første del av hans blogginnlegg om krisehåndtering i fotball med at det er 5 prinsipper som gjelder dersom du skal klare å finne riktig spenningsnivå og dermed riktig fokus. Les om de to første prinsippene i del 2 her.

  Les mer
 • Krisehåndtering i fotball - del 1

  Hvordan takler du å gjøre feil i trening og kamp? Klarer du å lære av feil? Det spør Ullern-trener Ole Johan Aas om i hans siste blogginnlegg som handler om krisehåndtering i fotball. Få med deg første del her.

  Les mer
 • Proffdrømmen som brast - del 4

  Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Her kan du lese del 4 av Ole Johans treneroppgave "Proffdrømmen som brast".

  Les mer
 • Proffdrømmen som brast - Del 3

  Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Her kan du lese del 3 av Ole Johans treneroppgave "Proffdrømmen som brast".

  Les mer
 • Proffdrømmen som brast - Del 2

  Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Her kan du lese del 2 av Ole Johans treneroppgave "Proffdrømmen som brast".

  Les mer
 • Proffdrømmen som brast - Del 1

  Mange av de største fotballtalentene får aldri muligheten på toppnivå. Hva gjør de feil, og hva kan vi lære av det? Torshov Sport-blogger og Ullern-trener Ole Johan Aas skal fremover skrive interessante innlegg rundt nettopp dette. Her kan du lese første del hentet fra hans treneroppgave kalt "Proffdrømmen som brast".

  Les mer
 • Din posisjon - Goalgetteren på topp

  Spilleren du kan stole på selv når laget ditt spiller dårlig, fordi du vet at han alltid kommer til å score et mål eller to.

  Les mer
 • Din posisjon - 10ern eller playmakeren

  Den fantastiske offensive midtbanespilleren med silketouch og stor spilleforståelse.

  Les mer
 • Din posisjon - Kantspilleren som går innover i banen

  Kantspilleren som ofte går innover i banen. Spørsmålet er vel strengt tatt om det nå lenger finnes kanter som ikke gjør det? 

  Les mer
 • Din posisjon - Innleggskanten

  Innleggskanten, den klassiske kantspilleren som stort sett kun drar av backen, og går ned til linja og legger inn – finnes han lenger? 

  Les mer
 • Din posisjon - Den dyptliggende playmakeren

  Da den forrige sentrale midtbanespilleren tok for seg de viktigste defensive egenskapene i posisjonen, vil jeg her presentere det offensive ferdighetsregisteret man bør inneha som sentral midtbanespiller. Man kan aldri bli like god på alt, men det handler om å gjøre det man er svak på om til noe som i det minste ikke svekker en, å gjøre det en er middels på til å bli en styrke; og å videreutvikle sine styrker til å bli ekstremferdigheter.

  Les mer
 • Din posisjon - Ryddegutten sentralt på midten

  Ja, hva trenger man ikke som sentral midtbanespiller? God spilleforståelse, silketouch, fantastisk pasningsfot og gode langskudd - samtidig som man er en sterk duellspiller med god løpskapasitet. 

  Les mer
 • Din posisjon - Den spillende stopperen

  Den spillende stopperen - han som setter i gang angrepene og er trygg og rolig med ball. I denne kategorien tar jeg for meg de viktigste offensive oppgavene en midtstopper har.

  Les mer
 • Din posisjon - Duellstopperen

  Duellstopperen - Den som går i duellene, og gjør ting enkelt med ball. I denne kategorien tar jeg for meg alle de viktigste defensive oppgavene en midtstopper har.

  Les mer
 • Din posisjon - Vingbacken

  Vingbacken - mens jeg hos den forrige backtypen fokuserte på det defensive, fokuserer jeg her på det offensive – en back i internasjonal fotball må imidlertid være av de beste på alt jeg nevner under begge backtyper; men ikke en gang Jordi Alba er komplett!

  Les mer
 • Din posisjon - Den defensivt trygge backen

  Den første backen valgte jeg å kalle den defensivt trygge backen. Dette må være en back som er meget god 1v1 defensivt, han skal være kjent for å være umulig å gå forbi. 

  Les mer
 • Din posisjon - Keeper

  En keeper må, i likhet med utespillere, være god på flere ting. God med beina, igangsetting, risikovurdering, offensiv i hodet og kommunikasjon er viktige punkter, som du kan lese mer om her.

  Les mer
 • Din posisjon - Innledning

  Håper alle har hatt en fantastisk sommer med et hav av egentrening og spill på løkka! Kanskje har dere også deltatt i en cup, på fotballskole, eller skal til å gjøre det nå mot slutten av ferien? Dere har nok ikke vunnet alle sammen, slik er dessverre (eller heldigvis) ikke fotball – men jeg håper dere alle har blitt bedre. 

  Les mer
 • Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Del 2

  Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Det er et stort, og meget godt spørsmål. Ullerns a-lagstrener, Ole Johan Aas, gir deg sine tips og råd i denne bloggen. Les del 2 her.

  Les mer
 • Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Del 1

  Hvordan bli profesjonell fotballspiller? Det er et stort, og meget godt spørsmål. Ullerns a-lagstrener, Ole Johan Aas, gir deg sine tips og råd i denne bloggen. Få med deg del 1 her.

  Les mer
 • Mine favoritter

  Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.