Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: CW1340-070

Nike Tottenham Fotballbukse 20/21 Mørkegrå

kr 799
Tottenham Hotspur-buksen gir deg en urban stil med detaljer som hyller Nikes ikoniske Air Max-sneake...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Tottenham Hotspur-buksen gir deg en urban stil med detaljer som hyller Nikes ikoniske Air Max-sneakers. Det svettetransporterende materialet er i et avsmalnet design som bidrar til å holde deg komfortabel.
Tottenham Hotspur-buksen gir deg en urban stil med detaljer som hyller Nikes ikoniske Air Max-sneakers. Det svettetransporterende materialet er i et avsmalnet design som bidrar til å holde deg komfortabel. Dri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel. Strikket materiale føles mykt og tøyelig. De store mansjettene på sokkene skaper en strømlinjeformet stil som ikke hindrer deg. Elastisk linning med snøring gjør det mulig å tilpasse passformen. Avslappet komfort med standard passform. Glidelåslommer. Hoveddel: 91 % polyester / 9 % spandex. Netting: 100 % polyester. Mansjetter på ben: 95 % nylon / 5 % spandex. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer