Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: CW1390-010

Nike PSG VaporKnit Strike Treningsbukse 20/21 4th

kr 1 099
Paris Saint-Germain VaporKnit Strike-buksen er utviklet for å holde deg rask på banen. Det tøyelige,...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Paris Saint-Germain VaporKnit Strike-buksen er utviklet for å holde deg rask på banen. Det tøyelige, svettetransporterende designet integrerer målrettet pusteevne for å holde deg avkjølt når intensiteten øker.
Paris Saint-Germain VaporKnit Strike-buksen er utviklet for å holde deg rask på banen. Det tøyelige, svettetransporterende designet integrerer målrettet pusteevne for å holde deg avkjølt når intensiteten øker. Nike VaporKnit-teknologien er utformet for å kombinere avkjøling, lav vekt, mindre klistring og bedre passform, slik at du kan holde toppfart. Flyvent-linningen er laget av netting for en pustende og tettsittende følelse. Det tøyelige materialet sitter tett rundt kroppen, slik at det ikke kommer i veien. Materiale med åpne hull i områder som fort blir varme, holder deg avkjølt. Smal passform for en skreddersydd følelse. Hoveddel: 89 % polyester / 11 % spandex. Materiale på baksiden av panelene: 100 % polyester. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer