Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: EH6099
-40 %

Adidas Tyskland Langermet Keeperdrakt EM 2021 Hjemme Barn

kr 420
kr 700
adidas Tyskland Langermet Keeperdrakt for barn, som skal brukes på "hjemmebane" under EM 2021. Denne...
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
adidas Tyskland Langermet Keeperdrakt for barn, som skal brukes på "hjemmebane" under EM 2021. Denne fotballtrøyen for gutter har samme stil som hjemmetrøyen det tyske landslagets keepere bruker i dag, og har fukttransporterende materiale og kileformede ermer som gir bedre bevegelsesfrihet.
Gjennom historien har det tyske landslagets suksess blitt bygget på en solid forsvarslinje. Denne fotballtrøyen for gutter har samme stil som hjemmetrøyen det tyske landslagets keepere bruker i dag, og har fukttransporterende materiale og kileformede ermer som gir bedre bevegelsesfrihet. Den har laggrafikk på ryggen og et vevet landslagsemblem. adidas er dedikert til å lage produkter på måter som er minst mulig skadelige for miljøet. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Bånd bak i kragen; Løftemønster på underarmen og elastisk materiale på armene og skuldrene gir fullstendig bevegelsesfrihet 3-Stripes på ermene; Vevet adidas Badge of Sport på brystet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer