Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: FH7620
-20 %

Adidas Sverige Fotballdrakt EM 2021 Hjemme

kr 679
kr 850
Sveriges hjemmedrakt for EM 2021 fra adidas. Trøya henter inspirasjon fra lagets rike historie, og e...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Sveriges hjemmedrakt for EM 2021 fra adidas. Trøya henter inspirasjon fra lagets rike historie, og er laget av resirkulert polyester.
Denne fotballtrøyen for menn er basert på hjemmetrøyen stjernene på det svenske landslaget bruker i dag, og henter inspirasjon fra lagets rike historie. Den er laget av resirkulert polyester, har en ribbestrikket v-hals og viser en Sverige-grafikk under kragen bak og et vevet landslagsemblem på brystet. adidas er dedikert til å lage produkter på måter som er minst mulig skadelige for miljøet. Denne trøyen er laget av resirkulert polyester, for å spare ressurser og redusere utslipp. Ribbestrikket v-hals med kantbånddetalj; Bånd bak i kragen Spesialtilpasset grafikk på ermene Vevet Sverige-emblem på brystet «Sverige» i varmetrykk under kragen bak 3-Stripes på siden; Vevet adidas Badge of Sport på brystet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer