Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: CD0589-819

Nike Nederland Vaporknit Match Fotballdrakt EM 2021 Hjemme

kr 1 349
Nederland Vaporknit Match Fotballdrakt EM 2021 Hjemme er Nikes mest tekniske og komfortable fotballd...
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nederland Vaporknit Match Fotballdrakt EM 2021 Hjemme er Nikes mest tekniske og komfortable fotballdrakt. Fotballdrakten er produsert i et svært elastisk materiale som følger dine naturlige bevegelser, og har strategisk plasserte mesh-paneler for pustende komfort.
Nederland-emblem på venstre bryst. Nikes innovative og hurtigtørkende Vaporknit-teknologi kombinerer god pusteevne og mobilitet, slik at du holder deg komfortabel under kamp og trening. Treningstrøyen har områder med med et åpnere strikkemønster som gir økt ventilasjon. Vaporknit-teknologien kombinerer lett vekt, komfort, fleksibilitet og pusteevne. Raglan-teknologi i ermene sørger for at det ikke er noen sømmer slik at armene kan bevege seg friere. De fleksible og ribbete ermene beveger seg med deg for en sikker og komfortabel passform. Laget av Dri-FIT 100% polyester. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer